El Departament fa marrada2

3243 07/06/2018, 09:47       #Mobilitzacions, #Adjudicacions d'estiu,

A la llista de provisió de llocs de treball docents a proposta de les direccions del centre, apareguda ahir, constatem que les reserves de places per a mestres de Primària als instituts de tota Catalunya són unes 225. Una xifra que està molt per sota de les prescripcions establertes pel Departament en la seva resolució de criteris de plantilles, que d’haver estat seguides per les direccions s’apropava a les mil places o més. De fet, el Departament ha «habilitat» més de sis mil mestres.

Entenem que la raó per la qual les previsions del Departament no s’han complert ha estat l’oposició majoritària del professorat de Secundària i el fet que les direccions, fent-se’n ressò, no han reservat aquestes places, que seguiran sent de Secundària, cosa de la qual ens congratulem.

Tanmateix, que 225 mestres de Primària accedeixin a Secundària il·legalment significa que hi haurà 225 professors interins que no tindran feina perquè aquests llocs de treball estaran ocupats per membres d’un altre cos – és així, tants caps, tants barrets, no hi ha més-. El Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) prosseguirà amb la la demandaque ha entrat als Tribunals per tal d’aconseguir que la docència a la Secundària correspongui només als membres dels cossos que en tenen la competència legal i la titulació requerida. I si per culpa d’una mala planificació, s’ha de recórrer a un altre cos, doncs a la cua!

Ara, a veure quina se’n pensen…


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris (2)

Esteu opinant sobre: El Departament fa marrada
4/5 (1)
ramon-3f4 diu...
S\\\'ha demostrat que la pressió exercida per l\\\'ASPEPC, ÚNIC sindicat exclusivament de secundària, amb la complicitat de la majoria d\\\'equips directius, ha donat els seus fruits. Tot i això, només un mestre a Secundària d\\\'aquesta manera ilegal continua sent massa. Seguirem lluitant perquè els llocs de treball de secundària continuïn sent pel professorat de secundària. Cap interí/ja sense feina!!
7 juny 2018 15.53
Full StarFull StarFull StarFull StarEmpty Star
fernando-f7e diu...
No tendrian que haber reservado ninguna plaza a primaria. Cada santo...
7 juny 2018 11.35
Pàgina 1 de 1

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal