Comunicat sobre la situació del professorat col·laborador de l'IOC0

1747 10/01/2019, 18:51       #Comunicats,

El Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) vol donar suport a les reivindicacions del professorat col·laborador del IOC, que ha vist un continu endarreriment en el pagament del seu treball, que en aquesta ocasió els obligarà a fer una complementària en la declaració d’hisenda de l’any vinent.

És urgent buscar el sistema que garanteixi el cobrament de les col·laboracions a principi dels semestres, instaurar algun pagament més i actualitzar les remuneracions que fa molts anys estan congelades.

Fa molt de temps que el Departament parla d’un decret de regulació del IOC. Molts ens temem que anirà en la línia de l' opacitat i de la privatització de l’FP, que ja s’està duent a terme i ens preguntem, fins i tot, si la mala gestió no estarà buscant justificar canvis en aquest sentit.

És molt necessari defensar un ensenyament a distància públic, de qualitat i que valori com correspon a tots els seus professionals.

El Sindicat dels Professors de Secundària (aspepc·sps), ofereix al professorat els seus espais i mitjans perquè pugui establir-se una relació entre els afectats per decidir una línia d’acció conjunta i per portar les peticions a les meses sectorials.

Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps)


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal