2019-2020, un any en blanc per als que aprovin les properes oposicions. ASPEPC·SPS únic sindicat en portar als jutjats aquest punt1

2420 25/02/2019, 13:11       #Serveis Jurídics, #Oposicions, #Mobilitzacions,

Tal com sona, un "any en blanc" per als que superin el procés selectiu convocat per la RESOLUCIÓ EDU/1/2019, de 2 de gener. Un any sense antiguitat, sense consolidació de sexennis, triennis, amb pèrdua de mèrits i antiguitat per als futurs concursos de trasllats i el que és encara més greu, un any sense sou per a aquells aprovats que no tinguin un lloc destacat a la borsa d’interins.

Tot això perquè el Departament ha decidit endarrerir el seu nomenament de funcionaris en pràctiques tot 1 any; és a dir, el nomenament serà l’ 1 de setembre de 2020, en comptes de l’1 de setembre de 2019. I per derivació, el nomenament de funcionari de carrera serà un any més tard, amb efectes 1.09.2021.

Davant d’aquest despropòsit injustificable, inèdit i sense precedents a cap de les convocatòries per ingressar a la funció pública docent de l’àmbit estatal o català, els serveis jurídics del Sindicat Professors de Secundària han presentat, al Jutjat contenciós, la impugnació de les Bases 9 i 11 de la convocatòria, només pel que fa a aquest aspecte específic: el retard en el nomenament.

Es donen evidents infraccions del principi d’igualtat amb altres opositors d’altres CCAA, així com una greu vulneració del principi de mèrit i capacitat, a banda evidentment del greu perjudici econòmic i de pèrdua de mèrits per als opositors aprovats.

SOM L’ÚNIC SINDICAT QUE HA DEMANDAT EL DEPARTAMENT EN DEFENSA DELS DRETS DELS ACTUALS OPOSITORS


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris (1)

Esteu opinant sobre: 2019-2020, un any en blanc per als que aprovin les properes oposicions. ASPEPC·SPS únic sindicat en portar als jutjats aquest punt
0/5 (0)
ignasi-745 diu...
Què fort! cap altre sindicat ho impugna això?Mad
26 febrer 2019 17.16
Pàgina 1 de 1

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal