Comunicat unitari: retirada dels sindicats de la Mesa de negociació1

1644 09/05/2019, 18:33       #Vaga, #Mobilitzacions, #Mesa sectorial, #18i24,

Tots els sindicats de la Mesa Sectorial de personal docent no universitari ens hem aixecat de la mesa que s’havia de celebrar avui al Departament d’Educació. No acceptem els punts de l'ordre del dia (confecció de plantilles) a una setmana de la vaga.
Per tant, hem fet una prèvia del punt de l'ordre del dia, abans que parlés el Departament, exigint la retirada d'aquest document i la inclusió de tots els càlculs amb un horari lectiu de 18 hores a SEC i 23 a PRI.

Davant la negativa del Departament, ens hem aixecat i hem marxat.

Volem fer tres constatacions:

1. No hem entrat a negociar i per tant no hem deixat exposar al Departament res sobre aquest punt ni del torn obert. A partir d’ara la negociació es reprendrà demà, 10 de maig, a les 10.30 hores, en la mediació del Departament de Treball entre el Departament i el Comitè de Vaga, que se celebrarà a la seu del Departament de Treball, al carrer Sepúlveda 148-150.

2. Després de reunir-nos amb els grups parlamentaris, fins i tot amb els que donen suport al govern, va quedar clar que els diners hi són, i que hi ha mecanismes tècnico-jurícs per habilitar-los i fer possibles les nostres demandes.

3. De moment veiem que el govern diu una cosa de cara enfora, però fa la contrària en les negociacions amb un tancament absolut a unes propostes de mínims, de la part social, que són perfectament assumibles si hi ha voluntat política.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris (1)

Esteu opinant sobre: Comunicat unitari: retirada dels sindicats de la Mesa de negociació
2/5 (1)
Full StarFull StarEmpty StarEmpty StarEmpty Star
carles-6f3 diu...
Ànims, no serà fàcil. Encara espero resposta d'una persona de ensenyament a la pregunta, per què no canviem les opos al proper any ja que enguany volem fer canvis als currículums, O al revés fem els canvis pel proper any. De que serviran les programacions presentades a les opos?
9 maig 2019 18.59
Pàgina 1 de 1

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal