Nota de premsa unitària: demanem el cessament del Director General de l’FP Joan Lluís Espinós0

1567 06/06/2019, 20:43       #Comunicats, #Cicles Formatius,

L’Assemblea Docent Plenària convocada de forma unitària pels sindicats sotasignants i per la Plataforma Defensem l’FP demanem el cessament del Director General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, Sr. Joan Lluís Espinós Espinós i la retirada immediata de la reforma curricular dels cicles formatius encetada per la Resolució EDU/1076/2019 del 24 d’Abril, concretada en les orientacions curriculars publicades recentment.

És inadmissible que tant la Resolució com la reforma curricular s’hagi fet amb presses, sense comptar amb la comunitat educativa, perjudicant greument els ensenyaments professionalitzadors en reduir la formació integral i de qualitat a l’alumnat que impartim als centres tot substituint-la per pràctiques en empresa, i que afectarà a llocs de treball dels docents.

Les mobilitzacions continuaran durant la mesa sectorial del proper dimarts dia 11 a les 11h davant del Departament d’Educació a Via Augusta 202.

Davant la manca de normativa de la reforma curricular, l’assemblea demana a les direccions dels centres no aplicar les orientacions curriculars publicades pel Departament d’Educació. L’assemblea ha decidit reunir-se amb els diferents grups parlamentaris per transmetre el malestar de la comunitat educativa expressat en el manifest publicat a manifestfp.cf

Assemblea Docent
Plataforma Defensem l’FP
Els sindicats: USTEC-STEs, CCOO, CSC, Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps), CGT i UGT


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal