Oposicions a Inspecció 2019-2020: Llista definitiva admesos i exclosos0

914 14/01/2020, 11:54       #Oposicions,

RESOLUCIÓ EDU/15/2020, de 9 de gener, per la qual es declara aprovada la llista definitiva d'aspirants admesos i exclosos a la convocatòria de concurs oposició per a l'accés al cos d'inspectors d'educació.

—1 Declarar aprovada la llista definitiva d'aspirants admesos i exclosos en el procés selectiu convocat per la Resolució EDU/2655/2019, de 15 d'octubre, que s'exposa al públic a la seu central del Departament d'Educació, en cadascun dels serveis territorials, al Consorci d'Educació de Barcelona i a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de Girona, les adreces dels quals consten a l'annex d'aquesta Resolució. Així mateix, també es pot consultar a través de la pàgina d'Internet del Departament d'Educació, amb accés restringit a les persones que han formalitzat la sol·licitud de participació. Per accedir-hi cal que els aspirants s'identifiquin amb el DNI, NIE o passaport, i l'identificador que se'ls ha facilitat en el moment de realitzar la inscripció.

—2 En aquesta llista consten els aspirants distribuïts per tribunals, així com els llocs on es realitzaran les proves.

—3 El dia 24 de gener de 2020, a les 16 hores, es realitzarà la prova d'acreditació del coneixement de la llengua catalana. Només s'hi hauran de presentar els aspirants que no n'estiguin exempts. La resta d'aspirants no hi han d'assistir.

—4 L'acte de presentació davant els tribunals es realitzarà el dia 25 de gener de 2020, a les 9:30 hores. Aquest acte té caràcter personal i, en conseqüència, la seva assistència serà obligada. Els que no hi compareguin personalment seran exclosos del procediment selectiu, llevat de casos excepcionals degudament justificats i lliurement apreciats pel tribunal. Seguidament es realitzarà la primera part de la prova.

—5 Considerar exclosos del procediment selectiu amb caràcter definitiu els aspirants que figurin a la relació d'exclosos.

—6 El fet de figurar en la llista d'admesos no implica el reconeixement als interessats de la possessió dels requisits exigits en el procediment d'accés definit en la Resolució de convocatòria, la qual cosa es fa extensiva fins i tot a la titulació al·legada pels interessats en la seva sol·licitud, atès que s'hi va fer constar a títol informatiu.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal