El Departament menysté el professorat una vegada més i el vol posar a les ordres de l’empresa0

1517 14/02/2020, 09:49       #Cicles Formatius,

L’ocurrència del dia ha sigut l’encunyament del terme neosíntesi per a definir el sotmetiment del professorat de CF a l’empresa. Segons la representant del Departament, el nou Mòdul de projecte/síntesi, que tindrà més hores amb el decrement corresponent en els mòduls en que els alumnes reben la formació de la professió, consistirà en un projecte sol·licitat per l’empresa que portaran a terme els alumnes amb la tutoria d’un professor.

Professors de Secundària denuncia que aquesta mesura implicarà posar a treballar el professorat a les ordres de l’empresa tot cobrint les eventuals mancances dels alumnes en desenvolupar els projectes encomanats. La justificació de la mesura per part de la representant del Departament ha estat dir que "quan jo era tutora de FCT del CF d’educació infantil vam muntar unes activitats per una festa local d’acord amb l’Ajuntament". Si no tinguéssim la resposta, ens preguntaríem si la planificació del Departament respon a les ocurrències personals dels seus representants de torn.

El Sindicat Professors de Secundària s’ha aixecat de la Mesa Tècnica de FP. El Departament d’Educació ha menystingut un cop més els professors de Cicles Formatius, presentant-se a la reunió amb els seus representants sense cap de la documentació sol·licitada, impulsant una reforma de la FP sota premisses no contrastades. Ens refermem en el nostre posicionament contrari a la reforma curricular en marxa i a la implantació de la FP Dual de forma indiscriminada.

Més informació: SECUNDARIA.INFO, núm. 195. Per una Formació Professional lligada al coneixement.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal