Nota del Departament sobre dubtes documentació supòsit pràctic oposicions i canvis motiu exclusió borsa de treball personal docent0

2546 04/03/2020, 13:58       #Oposicions, #Interins i substituts,

En resposta a diverses consultes efectuades per les organitzacions sindicals relatives a les oposicions (supòsit pràctic) i als canvis de la borsa de treball de personal interí docent, d’acord amb les informacions que ens han donat les diferents unitats administratives competents, us informo del següent:

Supòsit Pràctic:

La documentació que podran portar els aspirants per a la realització del supòsit pràctic, es publicarà en la web del departament tota l'actualització així com en l'anunci fixant la data i hora de la prova, se'ls informarà de la documentació que podran consultar per a la seva realització.

Canvis Borsa de Treball de Personal Interí Docent:

Era motiu d’exclusió de la borsa de treball, fins ara, el fet de no acceptar una destinació o bé no connectar-se, llevat que la persona tingués reconeguda més d’una especialitat, cas en què es mantenia a la borsa per a les altres especialitats reconegudes.

Aquesta mesura ha estat substituïda pel nou procés de baremació, que s’aplica a les refuses i no connexions en els nomenaments telemàtics i de la PDI i s’ha implementat a partir dels nomenaments del divendres 28 de febrer.

Amb aquest nou procés, l’aplicatiu informàtic permet, tant en els nomenaments telemàtics com de la PDI, que les persones que renunciïn o no es connectin sense justificació no hagin de ser excloses de la borsa i que s’hi puguin mantenir, però amb la conseqüent pèrdua del número d’ordre de barem per al curs escolar en què es refusa o no es connecta.

Les persones afectades tenen 10 dies naturals a comptar de l’endemà del rebuig o la no connexió per justificar el motiu de refús o de la no connexió, tal com els informa la pantalla corresponent de l’aplicatiu. Si justifiquen adequadament el motiu, mantenen el número de barem que tinguin a la borsa. En el cas que no ho justifiquin, l’aplicatiu els assignarà un nou número de barem per a aquest curs. Les persones amb aquest nou número de barem, s’integraran en un col·lectiu virtual que calcula l’algorisme, i participaran en els nomenaments després de les persones que han accedit per la convocatòria oberta actualment i abans de les persones de la borsa que no estan en possessió de la formació pedagògica i didàctica.

El nou procés de pèrdua del barem no s’aplica a:

  • Les renúncies a nomenaments acceptats i vigents. Aquestes renúncies a nomenaments acceptats, si no estan justificades degudament, no es tracten com una pèrdua del número de barem, sinó que continuen sent un motiu d'expulsió de la borsa.
  • Les persones que accedeixin provisionalment a la borsa de treball de personal interí docent mitjançant la convocatòria d’accés oberta l’1 d’abril de 2019. Per la seva provisionalitat a la borsa tampoc se’ls aplicava la pèrdua de l’especialitat. A aquestes persones se'ls aplicarà la pèrdua del número de barem un cop s’hagi resolt la convocatòria i passin a integrar la borsa de forma definitiva. Com sabeu, es té previst resoldre la convocatòria durant el proper mes d’abril.

Salutacions cordials.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal