Nota de premsa: les no-mesures educatives contra el coronavirus0

3260 11/03/2020, 19:42       #Salut laboral, #Comunicats,

El Departament d’Educació ha manifestat aquest matí a la Mesa Sectorial que seria «exagerat» tancar els centres per causa del coronavirus. Per tant, se segueix amb les activitats normals als centres educatius, incloses les jornades de portes obertes. Mentrestant, la OMS declara la situació de pandèmia global i els casos d’infecció se segueixen multiplicant. A d’altres països i comunitats autònomes tots els centres educatius estan ja tancats. Però aquí no passa res.

I mentre que a d’altres països i comunitats autònomes s’han tancat els centres educatius per evitar la difusió del virus i s’insta a seguir les mesures de prevenció oportunes, aquí resulta que a molts instituts s’està sense sabó ni paper, o que a d’altres es fa netejar al professorat el teclat dels ordinadors sense guants. Que potser s’està esperant que arribem a la situació d’Itàlia? O que comencin a proliferar focus d’infecció massius amb casos greus?

Fins a hores d’ara, les úniques mesures i informacions que s’han rebut als centres educatius han estat les provinents de les autoritats sanitàries, però res concret i efectiu, més enllà de vaguetats i generalitats, per part del Departament d’Educació pel que fa a la seva aplicació d’acord amb les especificitats dels centres educatius. Denunciem la passivitat, la displicència i la irresponsabilitat amb què el Departament d’Educació està tractant el tema. Esperem que quan es comencin a adoptar mesures efectives, no sigui ja massa tard. Perquè la passivitat és culpabilitat.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal