Nota de premsa: Demanem al Departament d'Educació indicacions precises0

1371 20/03/2020, 13:43       #Comunicats,

El Departament d’Educació ha anunciat que, amb motiu de la pandèmia produïda pel SARS-CoV-2 i l’estat d’alarma establert per l’entrada en vigor del Reial Decret 463/2020, ajorna tots els procediments i tràmits que són de la seva competència. Tot termini administratiu queda, doncs, en suspensió. Igualment, ja s’està admetent des de diverses instàncies que el tancament dels centres educatius s’allargarà més enllà dels quinze dies inicialment establerts.

1.- Demanem que, si les activitats telemàtiques que els docents han d’encomanar als alumnes no estan subjectes a avaluació, aleshores és que no són lectives i, per tant, no són substitutòries, sinó, en tot cas, suplementàries. Per tant, d’acord amb l’especialitat que en cada cas correspongui, que es deixi a criteri de cada professor quines han de ser aquestes activitats encomanades.

2.- Demanem que es tinguin en compte les diferents situacions que, en relació a l’accés telemàtic, es poden donar, tant entre el professorat com entre l’alumnat, i que es comuniquin a les direccions dels centres criteris precisos en aquest sentit.

3.- Demanem també que es prorroguin indefinidament tots els nomenaments de substitucions vigents en el moment de tancament dels centres, coherentment amb la suspensió de tot nomenament i tràmit administratiu. Ajornament és, en aquest sentit, prorrogació, no revocació. Esperem que es tingui en compte.

Pel que fa a nosaltres, seguim atenent al professorat per la via telemàtica. Esperem que ben aviat la situació derivi satisfactòriament i puguem tornar a la normalitat.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal