El número de mòbil, NO!3

12309 31/03/2020, 11:45       #Salut laboral, #Comunicats,

Ahir, el Departament d’Educació va enviar als centres un comunicat amb els «criteris per al desenvolupament de l’acció educativa...», signat pel secretari de polítiques educatives. S’hi planteja, en línies generals, el mateix que gairebé simultàniament els representants del Departament estaven comunicant als sindicats de la mesa sectorial... amb una excepció que fa referència al professorat i a l’acció tutorial:

"(...) En aquest casos, es fa necessari utilitzar tots els recursos tecnològics a l’abast per acompanyar l’alumnat durant aquests dies de confinament: trucades telefòniques whatsapps, etc. (...)"

No es pot obligar el professorat a facilitar el telèfon mòbil particular. Entenem que el Departament ja proveirà dels entorns virtuals que corresponguin i que si cal per qualsevol raó aportar un número de telèfon, aquest no por ser un número particular, privat, sinó que ha de ser corporatiu i aportat pel centre de treball. No podem acceptar aquesta mesura; no, en tot cas, sense el consentiment explícit de l’interessat.

Demanem a les direccions dels centres que no donin als alumnes els telèfons mòbils dels professors, i que no se’ls commini a entrar en entorns que, com l’aplicació esmentada, requereixen aquest tipus de dades: són dades privades i la seva privacitat està protegida per llei.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris (3)

Esteu opinant sobre: El número de mòbil, NO!
4/5 (4)
Full StarFull StarEmpty StarEmpty StarEmpty Star
lita-8d5 diu...
PENSO IGUAL QUE AQUESTA PROFESSORA: (..)Tot plegat és surrealista ..sembla q més q endavant anem enrere(..) (..) per a mi el curs està acabat. Q no passa res. Q es un curs més curt com algun altre cop a la història tb va passar. Q sembla q no tenim ni idea de q estem en una PANDÈMIA (..)l’entrevista del Bargalló : Aquest senyor està creant una utopia. Pq una cosa son les noves tecnologies com a recurs i un altre com a única eina sense haver-se fet mai. (..)I ara sembla una ... Llegir més
1 abril 2020 14.51
lidia-d61 diu...
Entre els nostres companys també s'ha contemplat aquesta idea, però s'ha de tenir en compte que potser hi ha costos addcionals. En el nostre cas ho cobriria l'institut problablement.
1 abril 2020 12.05
montserrat-dce diu...
Ben cert, jo, pel meu compte, he fet les trucades amb el prefix #31# que oculta el número. Però ningú m'ha avisat i s'ha donat per fet que usaria el meu mòbil.
31 març 2020 11.58
Pàgina 1 de 1

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal