Demanem que la responsabilitat d'un possible aprovat general de FCT/Dual/Síntesi/Projecte dictada pel Departament no recaigui en els equip docents0

1068 31/03/2020, 18:57       #Comunicats, #Cicles Formatius,

Si el dilluns el Departament d'Educació enviava un comunicat demanant al professorat que atengui als alumnes amb els telèfons particulars, aquest dimarts es feia pública la "Resolució de la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial referida a l’alumnat dels ensenyaments professionalitzadors que no puguin realitzar el total d’hores d'estada a l'empresa per causa preventiva relacionada amb el COVID19 durant el curs escolar 2019-2020".

En aquesta resolució es dicten mesures per facilitar que l'alumnat finalitzi els seus estudis professionalitzadors de manera simplificada, fins aquí, i ateses les circumstàncies, el Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) valora com a adequada la mesura. Al final de la Resolució, però, el Departament dicta quelcom similar a un possible aprovat general de les FCT/Dual/Síntesi/Projecte: "En el cas d’impossibilitat d’aplicar les mesures anteriors, i amb l'objectiu de no perjudicar a cap alumna o alumne, s’autoritza la junta d'avaluació a prendre les decisions que consideri oportunes". I ho fa sense assumir-ne la responsabilitat i carregant-la als equips docents. Demanem al Departament que busqui les vies per assumir la responsabilitat d'aquesta decisió i no la traspassi als equips docents.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal