Aprovat general, nomenaments i un suggeriment als experts1

2057 16/04/2020, 13:05       #Salut laboral, #Comunicats,

A la «cimera» educativa d’ahir es va acordar finalment que aquest curs 2019/20 no hi haurà aprovat general, tanmateix s’aprovarà tothom, llevat de casos excepcionals. Va bé saber-ho i per una vegada hi estem d’acord, tot i que no acabem de veure clar on és la novetat en relació a d’altres cursos «normals».

En relació a la possible obertura dels instituts durant l’estiu, reiterem la nostra demanda que no siguin en cap cas activitats lectives, i que el caràcter «voluntari» de l’eventual participació de part del professorat ho sigui vertaderament. Altrament dit, que no es recorri als voluntarismes «a dit» que ja coneixem. N’estarem vigilants.

En aquests moments, el professorat està duent a terme la seva activitat docent sota la forma de teletreball en unes condicions i context d’especial duresa. I per això insistim en la nostra demanda que les baixes que per qualsevol raó es puguin produir, se segueixin cobrint amb les corresponents substitucions.

Reclamem també que, en tot cas, el professorat que es presenta a oposicions segueixi exempt d’haver d’acreditar un curs de formació per al cobrament del juliol, i que per aquells que l’hagin d’acreditar s’allargui el termini fins al 31 de desembre del 2020. Igualment, demanem que es redueixi proporcionalment el temps treballat requerit per al cobrament del mes de juliol, i que s’elimini la clàusula d’un mínim d’un dia el tercer trimestre.

No ens en podem estar tampoc, de suggerir a tot el reguitzell «d’experts» que han demanat l’allargament del curs al juliol i a l’agost, que s’hi apuntin voluntaris; començant pels més «mediàtics». Així coneixerien millor la realitat sobre la qual tant els agrada pontificar.

Esperem i desitgem que ben aviat puguem tornar tots a la normalitat.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris (1)

Esteu opinant sobre: Aprovat general, nomenaments i un suggeriment als experts
0/5 (0)
aranzazu-eda diu...
Posats a fer aprovats generals, que facin també un aprovat general als interins que hem de fer les oposicions. De fet ens ho mereixeriem bastant més. Perquè els que saben la realitat de la situació queestem vivint, temps per estudiar ens queda ben poquet.
16 abril 2020 13.50
Pàgina 1 de 1

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal