Informació del Departament d'Educació sobre la llista d’admesos i exclosos a la borsa (actualització 27 d'abril)0

2021 27/04/2020, 18:06       #Interins i substituts,

Es deixa en suspens la resolució del concurs públic de mèrits per formar part de la borsa de treball del personal interí docent per prestar serveis en centres dependents del Departament, convocat per la Resolució EDU/778/2019, de 22 de març, fins que, superats els efectes de l'estat d'alarma, això sigui materialment possible.
En la resolució que es publicarà, s'entendran resolts els recursos que les persones interessades han presentat contra les resolucions de 14 d'abril i de 17 d'abril de 2020, del director general de professorat i personal de centres públics.

El Departament d'Educació ha informat de que s'ha decidit deixar sense efecte la resolució definitiva d’admesos i exclosos a la borsa d’interins que havia publicat ateses les errades detectades i la dificultat de corregir-les en la situació d’excepcionalitat que s’està vivint. Afirma que s'ha quedat pràcticament sense personal, no té accés a la documentació física i, a més, el programa informàtic requeriria algunes modificacions. Aquesta resolució de suspensió serà publicada el més aviat possible, possiblement demà dia 24.

Encara no es pot confirmar que quan es publiqui la nova llista se n'establirà una primera provisional i un període de reclamacions però que s'intentarà que sigui així.

Es procurarà que aquesta llista definitiva, inclosos els interins de nova contractació que ja tinguin barem, estigui vigent perquè puguin participar en els nomenaments de principi de curs, tenint en compte, a més, que hi ha la previsió de que les contractacions seran molt nombroses.

El Departament també ha anunciat que demà divendres 24 es reprenen els nomenaments. En principi els nomenaments de la setmana vinent es faran el dijous 30.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube

Qui som i què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal