Oposicions 2020: modificació de les dates previstes i del procediment d'actuació10

11956 09/06/2020, 08:48       #Oposicions, #DOGC,

RESOLUCIÓ EDU/1233/2020, de 5 de juny, de modificació de la Resolució EDU/17/2020, de 13 de gener, de convocatòria de concurs oposició per a l'ingrés i accés a la funció pública docent i per a l'adquisició de noves especialitats.

(...) Per aquest motiu, cal modificar la base 6.1.1 de l'annex 1 de la Resolució EDU/17/2020.
D'altra banda, és convenient modificar la base 5.12 de l'annex 1 de la Resolució EDU/17/2020 per tal d'explicitar que els tribunals es poden constituir, convocar, celebrar les seves sessions, adoptar acords i remetre actes tant de manera presencial com a distància, d'acord amb la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

(...)

-2 Modificar la base 6.1.1 de l'annex 1 de la Resolució EDU/17/2020, que queda redactada en els termes següents:

“6.1.1 Inici del procediment selectiu

El procediment selectiu comença el dia 4 de setembre de 2020, a les 16 hores, a la seu del tribunal assignat a cada aspirant, en què es realitza, amb caràcter previ, la prova d'acreditació del coneixement de la llengua castellana pels aspirants que no posseeixin la nacionalitat espanyola i la prova de coneixement de la llengua catalana. Aquest mateix dia s'han de fer públiques les qualificacions d'aquestes proves al tauler d'anuncis de la seu dels respectius tribunals. Els aspirants que no han de presentar-se a aquestes proves en aquesta data encara no comencen el procediment selectiu.

Així mateix, amb una antelació mínima de dos dies hàbils a l'inici de les proves de la fase d'oposició, s'ha de fer públic en el tauler d'anuncis els elements o estris que en alguns casos ha de portar l'aspirant per a la realització de la part A de la segona prova (prova pràctica).

El dia 5 de setembre de 2020, a les 10 hores, es realitza l'acte de presentació davant el tribunal assignat per a cada cos i especialitat i a continuació, si així ho determina la comissió de selecció respectiva, es pot iniciar la fase d'oposició dels procediments d'accés a un cos de grup superior i d'adquisició de noves especialitats.

Per la situació sanitària actual i per afavorir l'acompliment de les mesures de seguretat i d'higiene establertes per les autoritats sanitàries per fer front a la COVID-19, en cas necessari, els tribunals poden convocar als aspirants per a l'acte de presentació distribuïts en diferents franges horàries a partir del dia i l'hora d'inici establerta en aquesta resolució. La convocatòria amb la distribució dels aspirants es publicarà a la pàgina web del Departament d'Educació, educacio.gencat.cat, seguint la ruta: Professorat/Oposicions/ingrés i accés a cossos docents/convocatòria curs 2019-2020/Tauler de l'aspirant. Els aspirants hi podran accedir a la seva consulta amb el codi identificador que se'ls hi va proporcionar en el moment de formalitzar la sol·licitud de participació...

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris (10)

Esteu opinant sobre: Oposicions 2020: modificació de les dates previstes i del procediment d'actuació
5/5 (2)
jesus-d5b diu...
Situació actual de contagis arreu del país + manifestació 11-S + oposicions secundària + inici de classes... Hi ha algú amb seny en aquest (des)govern?
31 agost 2020 12.07
Full StarFull StarFull StarFull StarEmpty Star
esmeralda-836 diu...
Acabo d'escoltar al representant d'un altre sindicat que diu que hi ha un article, no sé de quina llei o resolució, que diu que es podria fer un concurs de mèrits en comptes de traslladar les oposicions al juny del 2021, que es pot fer en situacions excepcionals. És una molt bona solució.
31 agost 2020 09.28
montserrat-a diu...
A pocs dies d'unes oposicions, que s'haurien d'haver ajornat per la incertesa de la situació, i veient l'evolució de la pandèmia, creieu que és lògic que es continuïn mantenint i no es faci pressió per tal de trobar una solució a aquest despropòsit de mantenir-les sí o sí? Ja sé que hi ha opinions de tots colors, però no es tracta del que li va bé a cadascú, sinó de la situació excepcional no únicament de país, sinó mundial així com el començament de curs ... Llegir més
24 agost 2020 14.38
mireia-265 diu...
Som la única comunitat que les ha mantingudes aquest any. Voldria pensar que hi ha algú que està fent aquesta pressió, però per la falta de notícies em temo que si s'està fent les autoritats no deuen ser receptives als sòlids arguments a favor de l'aplaçament.
24 agost 2020 17.07
eulalia-87f diu...
Totalment d'acord amb vosaltres.
10 juny 2020 20.11
anna-281 diu...
Lamentable,
una vegada més no es tenen en compte a les persones.
Una situació excepcional requereix de mesures excepcionals!!!!
Ajornar la convocatòria seria el més sensat!
9 juny 2020 16.57
eva maria-cf8 diu...
Bon dia,
la veritat és que així com estan anant les coses amb les oposicions, amb la nul·la planificació del departament per encarar l'inici de curs i amb el silenci cómplice que mostreu els sindicats i la escassa capacitat de tots de mobilitzar-nos estic per engegar-ho tot! És temps per assumir responsabilitats i ser valents/es i cap càrrec ni col·lectiu ho estem demostrant
9 juny 2020 14.22
isabel-dd3 diu...
No hi estic d'acord.
Això és inhumà pels que estem treballant!!
9 juny 2020 12.49
mireia-265 diu...
Malgrat aquest anunci, encara hi ha possibilitats de què s'aconsegueixi posposar-les fins el juny-juliol del 2021? Entenc que els sindicats estan negociant en aquesta direcció...
9 juny 2020 10.42
carlos-b61 diu...
Bueno, definitivament queda clar q no les pensen moure a l'any que ve... Quina poca vergonya. Tant els hi dona la situació excepcional que vivim i que fa que moltissims de nosaltres no poguem estudiar en condicions.
Lamentable....
9 juny 2020 10.22
Pàgina 1 de 1

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal