Impugnem el procediment amb entrevista de les adjudicacions provisionals. Un greuge per a funcionaris i interins2

3426 10/07/2020, 09:54       #Serveis Jurídics, #Mobilitzacions, #Comunicats, #Adjudicacions d'estiu,

El Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) ha interposat una demanda davant el Jutjat contenciós administratiu contra la RESOLUCIÓ EDU/1051/2020, de 15 de maig, que regula les adjudicacions provisionals.

De fet, s’impugna la base 6.1 perquè, en opinió del nostres serveis jurídics, vulnera obertament el principi de mèrit i capacitat i faculta la discrecionalitat de les direccions i l’opacitat del procediment.

Com és conegut, per a cobrir determinades places perfilades destinades a funcionaris així com per a proveir una sèrie de llocs ordinaris destinats a funcionaris interins, el procediment de la base 6.1 s’articula en funció d’una entrevista a la qual no cal convocar més que a una o dues de les persones que vulguin participar. El més escandalós és que no existeix cap criteri per dur a terme la tria: només s’exigeix als participants que enviïn una comunicació manifestant el seu interès en ser entrevistats. No se’ls demana ni que adjuntin el currículum (és opcional) ni que acreditin cap mèrit.

Ras i curt: un director pot entrevistar i seleccionar un participant que no hagi enviat el seu currículum i deixar sense entrevistar vuit aspirants que sí l’han enviat i acrediten més mèrits que el professor seleccionat.

El Departament sovint oblida que a l’administració pública no es poden emprar els criteris de selecció i contractació del sector privat.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris (2)

Esteu opinant sobre: Impugnem el procediment amb entrevista de les adjudicacions provisionals. Un greuge per a funcionaris i interins
4/5 (4)
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
monica-f33 diu...
Molt bé, contra el "txapapote" de la corrupció!!!
17 juliol 2020 17.06
Full StarFull StarEmpty StarEmpty StarEmpty Star
gabriel-22 diu...
Això és només la punteta del que no es veu respecte a les Direccions de Centres i els sistemes clientelars, sovint barrejat amb corrupteles de tota classe. Cool

El resultat final és que un Conseller afluixa al Parlament la següent frase lapidària:

"L'Escola catalana és un cas d'èxit" Laugh
10 juliol 2020 14.03
Pàgina 1 de 1

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal