Ajornament temporal de la segona prova per a l'ingrés i accés a cossos docents0

2694 23/10/2020, 13:43       #Salut laboral, #Oposicions,

El dia 5 de setembre, es va convocar l'acte de presentació davant els tribunals de la programació didàctica. A partir d'aquesta data, seguint unes estrictes mesures de seguretat i higiene davant la pandèmia, tant per a les persones aspirants com per als membres del tribunal així com per al propi personal dels centres educatius seus dels tribunals, s'ha anat convocant, de forma individual, les persones aspirants per a la defensa i presentació de la programació i de la unitat didàctica.

En data 26 de setembre, es va publicar al DOGC la Resolució SLT/2325/2020, de 25 de setembre, per la qual es prorroguen i modifiquen les mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de covid-19 al territori de Catalunya. Amb aquesta Resolució i les dades d'evolució de la pandèmia, es van replantejar els calendaris d'actuacions de tots els tribunals de forma que, com que s'han ajornat les dates en què diverses persones aspirants havien estat convocades per la situació sanitària, calia que tots els tribunals publiquessin les llistes definitives de la primera prova abans de convocar-ne la segona i proposar, en funció del nombre de persones que l'han superat, l'organització logística necessària per garantir escrupolosament les mesures higienicosanitàries per a totes les persones implicades en el procés. Aquesta fase resta pendent de tancament, a hores d'ara, per part d'alguns tribunals.

Amb tot, amb la publicació en el DOGC del dia d'avui de la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, per la qual s'adopten noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia covid-19 al territori de Catalunya i reduir el nombre de persones infectades, és convenient ajornar de forma temporal la convocatòria de la segona prova del procés selectiu per a l'ingrés i accés a la funció pública docent i adquisició de noves especialitats, convocat per la Resolució EDU/17/2020, de 13 de gener, que serà convocada abans de final d'any, sempre i quan la situació sanitària no ho impedeixi.

La voluntat del Departament és poder seguir desenvolupant el procés de selecció amb totes les mesures de prevenció i higienicosanitàries necessàries, per la qual cosa qualsevol informació d'interès serà comunicada a través de la pàgina d'Internet.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal