Nota de premsa: La incidència de la COVID-19 als centres de secundària. Demanem la dimissió del Conseller i el seu equip0

1713 29/10/2020, 09:49       #Salut laboral, #Comunicats,

Casos positius de Covid-19 a centres.

La incidència de casos positius de Covid-19 als centres d'ensenyaments és elevadíssima i continua en progressió exponencial. És inadmissible que el Departament parli encara d'Escoles Segures.

Hi observem també una asimetria claríssima entre Primària i Secundària.

A Primària hi tenim un 38% de centres on no s'ha informat cap cas, i la mitjana de casos positius de Covid-19 per centre és de 2,34. La incidència és aproximadament d'un alumne de cada 200.

A Secundària, en canvi, el nombre de centres on no s'ha informat de cap positiu és de només un 11,2%. Un 88,8% de centres han informat de casos positius de Covid-19, i un 28,2% del total de centres de Secundària ha informat de 10 o més casos positius. La mitjana a Secundària és de 7,44 positius per centre, amb centres que han informat de fins a 67 alumnes positius de Covid-19. La incidència és aproximadament d'un alumne de cada 70.

Aquestes dades palesen el fracàs absolut de les polítiques que ha seguit el Departament d’Educació en relació a la pandèmia i la prevenció del contagi als centres. No es pot seguir dient que les escoles són segures i negant la realitat. Demanem l’adopció immediata de les mesures de prevenció que hem estat reclamant des de començament de curs: distància de seguretat, disminució de ràtios a l’ensenyament presencial... i reclamem la dimissió del Conseller i l’equip responsable d’aquesta gestió tan nefasta.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal