Tard i malament1

2648 02/11/2020, 18:51       #Salut laboral, #Comunicats,

Ho estem reclamant des del setembre. Vam demanar que s’ajornés l’entrada dels alumnes dues setmanes per poder preparar un retorn a l’aula que no s’havia preparat durant l’estiu, quan s’havia d’haver planificat per part de qui ho havia de fer. I hem estat denunciant el descontrol en què s’ha convertit la gestió de la pandèmia als centres educatius, tot reclamant l’aplicació de mesures urgents, com ara la hibridació o el manteniment de la distància de seguretat. I vam convocar dues vagues, no per guanyar més diners ni per treballar menys hores, sinó per la seguretat del professorat i de l’alumnat...

La inoperància del Departament d’Educació, només pendent de la mera propaganda d’aparador, ha propiciat que mesures que haurien pogut ser efectives fa un parell de setmanes, resultin ara insuficients, perquè s’ha deixat que la situació s’anés deteriorant. Avui tenim, segons les dades oficials, un 67,8% del centres de secundària afectats per la COVID-19. Algú recorda «l’escola segura» i els grups «bombolla» que havien de ser els refugis anti-COVID? I ara mateix, estem en el campi qui pugui. Com sempre, tard i malament.

Ho reiterem: tot l’equip del Departament d’Educació que ha protagonitzat aquesta nefasta gestió, amb el conseller al capdavant, ha de dimitir. I si no dimiteixen, que els destitueixin.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris (1)

Esteu opinant sobre: Tard i malament
3/5 (2)
Full StarEmpty StarEmpty StarEmpty StarEmpty Star
carles-6f3 diu...
Totalment d'acord! Seguim amb grups de 30, excepte dels desdoblats per que es el tarannà de cada curs per motu propi. Cap recolzament amb més professorat,el consorci dona el silenci com a resposta,ah!! Això sí, participa al nosequé FP,a la nosequantos FP, de les teves hores.
2 novembre 2020 19.04
Pàgina 1 de 1

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal