En defensa del professorat substitut0

1184 21/12/2020, 12:14       #Salut laboral, #Comunicats,

En un nou acte de gasiveria proverbial, el Departament d’Educació està comunicant als centres el cessament del contracte del professorat substitut que està cobrint els permisos per deure inexcusable del professorat considerat vulnerable. No sabem a hores d’ara si es compta amb aquest professorat per a cobrir novament les substitucions després de vacances o si el cessament és definitiu.

Ens temem, a més, que aquesta mesura estigui relacionada amb algunes baixes de professorat vulnerable que l’ICAM ha resolt només fins al 28 de desembre. Què s’està pretenent? Que aquest col·lectiu torni al centre després de vacances? O és que potser s’ha decidit el tancament dels centres? No deixa de ser estrany que alguns docents hagin rebut instruccions d’endur-se el portàtil i el material didàctic a casa durant les vacances, "per si de cas..."

En qualsevol cas, exigim la revocació d’aquesta mesura, molt especialment en la situació que estem vivint, a les portes d’una tercera onada pandèmica. Entenem que es tracta d’una vulneració dels drets laborals del professorat, així com un flagrant menyspreu a un col·lectiu que ha permès i està permetent amb la seva feina el manteniment del servei educatiu.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal