Concurs de trasllats 2020-2021: incidències amb les peticions de trasllat a la Comunitat Valenciana1

1467 04/03/2021, 19:30       #Concurs de trasllats,

Avui, 4 de març, s’ha publicat la resolució provisional del Concurs de Trasllats 2020-21. Hem rebut moltes consultes i queixes sobre la manca gairebé total d’adjudicacions de destinació de professorat depenent de la Generalitat de Catalunya que l’ha sol·licitada a altres comunitats autònomes, en concret al País Valencià.

Professors de Secundària (aspepc·sps) s’ha adreçat al Departament d’Educació demanant una explicació i, en cas que es tracti, com sembla, d’una errada, que l’administració responsable l’esmeni, retirant la resolució provisional actual i publicant una de nova corregida.

De tota manera, recomanem al professorat afectat per aquesta incidència que presenti la corresponent reclamació per la via prevista en la resolució de convocatòria del concurs.

" 25.2 Ateses les reclamacions que correspongui i publicada la resolució d'aprovació de les vacants provisionals, la Direcció General de Professorat i Personal de Centres Públics procedirà a l'adjudicació provisional de les destinacions, d'acord amb les peticions i els mèrits dels concursants, així com del que disposa aquesta Resolució. La resolució provisional es farà pública al web del Departament d'Educació.
(...)
En el mateix termini, els participants podran presentar reclamacions contra la resolució provisional, així com aportar la documentació acreditativa dels mèrits i requisits que, havent estat al·legats durant el termini de presentació de sol·licituds de participació, no hagin estat degudament justificats.
La formalització de la reclamació contra la resolució provisional es realitzarà, preferentment, pels mitjans telemàtics habilitats..."

Model de reclamació

Recordeu: Imprescindible desar el model de reclamació o desestiment amb un nom identificatiu del fitxer (nom, cognoms i DNI) per poder-lo adjuntar posteriorment, quan s'accedeixi a l'aplicació.

Accés a l'aplicació Tramesa del model de reclamació i/o de la sol·licitud de desistiment (Disponible a partir del 5 de març)


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris (1)

Esteu opinant sobre: Concurs de trasllats 2020-2021: incidències amb les peticions de trasllat a la Comunitat Valenciana
0/5 (0)
celestino-524 diu...
Quan algú assumeix una competència, deuria també assumir una responsabilitat.
Estem en mans d'incompetents, i no és la primera vegada que ho demostren (recordem el monumental error comès amb el certificat de capacitació de valencià, en altre concurs de trasllats anterior).
5 març 2021 20.40
Pàgina 1 de 1

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal