Incidències amb el Concurs de Trasllats: pilotes fora!0

957 09/03/2021, 19:19       #Concurs de trasllats,

El Departament ens ha respost el següent sobre la incidència en la resolució provisional del concurs de trasllats 2020-21 que ha afectat el professorat depenent de la Generalitat de Catalunya que ha sol·licitat plaça al País Valencià:

"Sobre el problema en la resolució provisional del concurs de trasllats dels cossos d'ensenyaments secundaris en places al País Valencià us comunico que:
Hi ha hagut un problema informàtic en l'extracció de dades del fitxer que s'envia al Ministeri per a l'adjudicació de places.
L'errada es detecta en una lectura incorrecta de la sol.licitud en un camp de l'apartat de petició de llocs de treball del PV. S'han fer gestions amb el Ministeri i es corregirà en l'adjudicació definitiva.
S'informarà a les persones afectades que, si ho consideren convenient, poden presentar reclamacions fins el 18 de març inclòs
".

Professors de Secundària (aspepc·sps) considera que corregir l'errada al llistat definitiu no és suficient, ja que d'aquesta manera es priva el professorat que participa de manera voluntària de la possibilitat de poder desistir del concurs de trasllats i d’esmenar possibles equivocacions.

Professors de Secundària (aspepc·sps) continua exigint al Departament d'Educació que assumeixi la seva responsabilitat i que retiri la resolució provisional actual i en publiqui una de nova correcta.

També seguim recomanant al professorat afectat per aquesta incidència que presenti, fins al 18 de març inclòs, la corresponent reclamació per la via prevista en la resolució de convocatòria del concurs.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal