Oposicions 2021: aclariments AEA0

1444 21/06/2021, 11:22       #Oposicions,

El Departament de'Educació ens informa que avui s'ha publicat al Tauler de l'aspirant de totes les especialitats la següent nota aclaratòria:

"Des del Servei de Selecció i Avaluació de Personal Docent del Departament d'Educació ens acaben d'informar de que després de revisar els criteris del sorteig per a la tria de les activitats d'ensenyament-aprenentatge, i fetes les consultes oportunes, s'ha decidit que el sorteig per a la tria de la AEA a exposar ha de ser d'entre tres extretes a l'atzar per la persona aspirant de LES DESENVOLUPADES a la seva pròpia programació. En la programació és obligatori que com a mínim n'hi hagi 6 desenvolupades. Demanem disculpes per les molèsties que us hagi pogut ocasionar."

Correu del Department d'Educació:
"Bon dia,
Us comunico que, aquest matí a primera hora s’ha enviat a tots els presidents i presidentes de les comissions i tribunals de les oposicions un correu que diu que el sorteig per a la tria de la unitat didàctica (en el cas LOE activitats d'ensenyament-aprenentatge), a exposar ha de ser d'entre tres extretes a l'atzar per la persona aspirant de les desenvolupades a la seva pròpia programació. En la programació és obligatori que com a mínim n'hi hagi 6 desenvolupades."


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal