El Govern aprova el Decret llei per fer efectiu l'increment del 0,9%0

1238 28/07/2021, 12:41       #Retribucions,

El Govern ha aprovat el Decret llei que regula l’increment del 0,9% de la massa salarial del personal de la Generalitat de Catalunya, amb la previsió que es faci efectiu en la nòmina de setembre i amb efectes retroactius des de l’1 de gener de 2021.

Els servidors públics recuperaran el 55% de la paga extraordinària del 2014 en la nòmina de novembre

La proposta de l’Executiu, acordada amb els sindicats en el marc de la Mesa General de Negociació dels Empleats Públics de l’Administració de la Generalitat (MEPAG), trasllada tant a les retribucions bàsiques com a les complementàries l’augment màxim del 0,9% establert a la Llei 11/2020, de 30 de desembre, de Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any 2021.

La remuneració del president de la Generalitat, del vicepresident i dels consellers queda congelada. Així mateix, l’increment salarial tampoc s’aplicarà a les pensions dels expresidents, que es regeixen per una normativa pròpia. L’augment sí que repercutirà en els sectors amb els quals l’Administració té concerts, com l’escolar o el sanitari.

Recuperació del 55% de la paga extraordinària del 2014

El Decret llei també inclou el retorn del 55% de la paga extraordinària que els treballadors públics van deixar de percebre el 2014. D’aquesta manera, es dona compliment a l’acord assolit amb les organitzacions sindicals el 17 de desembre de 2018. L’abonament d’aquest primer tram de la paga extra es farà a la nòmina del novembre i el 45% restant durant el 2022.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal