Acompanyament (coaching) per a les oposicions a Inspecció (edició 2021-2022). Bloc II: últimes places0

1239 09/02/2022, 09:57       #Oposicions, #Inspecció,

Últimes places del Bloc II: Gestió de la part oral i de la part escrita de la prova.
Més informació

Des del curs 2019-2020, Professors de Secundària (aspepc·sps) ofereix aquest acompanyament (Coaching) per a persones interessades en l’accés a la Inspecció d’Educació o que desitgen tenir un coneixement més ampli de la normativa d’educació i la seva aplicació. S’han ofert al llarg d’aquests anys, diverses modalitats en relació a les peticions que els opositors sol·licitaven i s’han tingut en compte els seus suggeriments en el procés d’avaluació, per introduir les novetats d’enguany.

Sempre s’ha presentat un bloc de casos pràctics, atès que és la manera de mobilitzar el coneixement per assolir d’una forma competencial l’aprenentatge. El primer any es va concretar amb una metodologia més tradicional, però ja el curs passat, es va introduir la videoconferència i el comentari de casos de forma interactiva amb els participants del curs. També es va proposar una modalitat de simulació on line per a la part de la prova que implica una exposició oral dels temes triats a l’atzar, amb temporització real i comentaris del coordinador.
Amb la voluntat de millorar el coach i de recollir les propostes dels participants dels tres mòduls anteriorment realitzats, incorporem:

* Un equip docent més ampli amb la inclusió de professionals d’assessorament especialitzat.

* Un bloc específic de preparació més aprofundit de la part d’exposició oral, i l’adjunció de tècniques d’escriptura i codi d’estil, per a l’elaboració de la part escrita de la prova, i així mateix, per a l’estructuració de l’informe d’inspecció i de l’acta.

Es recomanable seguir els tres blocs amb l’ordre de prelació que es presenten, però hi ha l’opció de fer-ne una elecció per blocs al lliure albir de cada persona. En tot cas, es fa una planificació ad hoc perquè es puguin fer tots.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal