Vaga del 30-N: Professors de Secundària (aspepc·sps) dóna suport a la convocatòria0

1253 26/11/2021, 10:53       #Mobilitzacions, #Interins i substituts,

Professors de Secundària (aspepc·sps) defensa una solució extraordinària per al professorat interí, per tal de superar la situació que l'Administració ha provocat amb la seva deixadesa i negligència «extraordinàries», amb el decret de plantilles entre d'altres mesures clientelistes. Tanmateix, no pensem que aquesta solució hagi de passar, com demanen algunes organitzacions convocants, per l'anul·lació dels processos d'oposició ja celebrats ni pels que estan ara mateix compromesos i pendents de convocatòria. I pensem que s'ha de donar també una solució a tots aquells que, havent aprovat les oposicions, no hagin obtingut plaça.

Professors de Secundària no intervindrà en les disputes entre sindicats per a treure profit de la situació mitjançant la manipulació de la legítima preocupació del professorat interí, però participarà en totes les accions que considerem que tinguin com a objectiu una solució justa i legal del problema.

Per tant, donem el nostre suport a la convocatòria de vaga del 30 de novembre en defensa del professorat interí, per una solució real i definitiva, legalment viable i sense cap perjudici ni greuge a tercers. Per responsabilitat i perquè, altrament, s'estaria enganyant el professorat interí.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal