El Departament, amb la connivència de tots els sindicats excepte Professors de Secundària, decideix no convocar les oposicions previstes5

16101 15/12/2021, 12:03       #Oposicions, #Mesa sectorial,

Avenç del Resum de la Mesa Sectorial d'avui 15 de desembre de 2021.
El Departament planteja la possibilitat de convocar 3.816 places d’estabilització amb caràcter immediat. Demana als diferents sindicats que es manifestin, només Professors de Secundària (aspepc·sps) es manifesta per convocar oposicions amb caràcter immediat i no esperar a convocar en el futur amb procediments encara pendents de concretar.

VOTACIÓ realitzada: Publiquem la convocatòria corresponent a la taxa de reposició (3816 places) amb l'actual RD 276/2007?

USTEC marxa de la sala per no haver-se de posicionar.
CCOO Vota NO convocar.
I-CSC S’absté.
Professors de Secundària (aspepc·sps) vota a favor de convocar oposicions immediatament.
UGT S’absté.

El Departament dona suport a la proposta majoritària de NO convocar oposicions amb caràcter immediat.

Resum complet de la Mesa sectorial de 15 de desembre de 2021

La secundària pública de Catalunya perd més de 4000 places de funcionaris de carrera amb la connivència de tots els sindicats excepte Professors de Secundària


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris (5)

Esteu opinant sobre: El Departament, amb la connivència de tots els sindicats excepte Professors de Secundària, decideix no convocar les oposicions previstes
3/5 (4)
marc-c4e diu...
El que és injust de manera clara i objectiva, i sense entrar a la casuística individual i egocéntrica personal, és que l'Asministració no compleixi la sentència del TJUE del 1999. N'està obligada en tant que forma part d'un estat membre de la Unió Europea. Després de 3 anys, hauria d fer fixos al interins (per abús de temporalitat). La fixesa no implica que "ens faci" funcionaris de carrera. Només hauria "d'emprar" la figura de l'indefinit a ... Llegir més
17 desembre 2021 10.43
xavier-986 diu...
"Más vale pájaro en mano que ciento volando", o un veí a la porta que un cosí a Mallorca. El que està clar és que ara hi ha 4800 places de Secundària que estaven signades, compromeses i anunciades, que s'han evaporat amb la complicitat activa i culpable d'aquests sindicats, ells sabran a canvi de què. Tota la resta són excuses de mal pagador. Algú se'ls pot creure de veritat a aquesta gent?
15 desembre 2021 18.34
isabel-3be diu...
Com a mínim que donin plaça de funcionaris als que han aprovat unes oposicions ja prèviament i no han entrat per falta de places. Seria injust de qualsevol altra manera que no es tingui en compte aquest col·lectiu.

Gràcies.
15 desembre 2021 14.29
lluis-b37 diu...
Quina broma la teva. Això que plantejes sí que weria injust. Modificar les bases de procedimenys ja finalitzats?? I tots els que van decidir no presebtar-nos perquè no teniem mèrits i així invertir el temps en formqr-nos i aconseguir augmentar-los???? On ho posava que es guardaria la nota?? Enlloc ho posava. Si voleu que sigui així, que ho sigui a partir d'ara i ens hi apuntem tots i totes.
15 desembre 2021 16.14
isabel-3be diu...
Vaja, no pretenia fer broma. Penso que els aprovats en un procés d'oposició han fet un procés com els que han obtingut plaça. Han aprovat!

Quasibé trobo més injust el fet que algú que no ha passat el prcés d'oposició pugui obtenir una plaça... per deferència a tots els funcionaris que fins ara sí que han passat un procés i sí que també han aprovat.

Gràcies.
15 desembre 2021 16.21
Pàgina 1 de 1

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal