Oposicions 2022: Carta oberta als sindicats de la Mesa Sectorial0

2120 21/12/2021, 10:32       #Oposicions, #Mobilitzacions, #Comunicats,

Exigim les 4400 places d’oposicions de Secundària que ens han furtat!


Benvolguts companys, A la Mesa Sectorial del passat dimecres, 15 de desembre, el Departament va informar-nos de que no convocarà les oposicions de les gairebé 4400 places de Secundària compromeses, acordades, signades i anunciades per al 2022 a la pròpia web del Departament; places que queden així, simplement, evaporades.

Com sabeu, aquestes places corresponen a l’última convocatòria d’estabilització que quedava pendent i ara passaran, hipotèticament, a encabir-se en un suposat concurs de mèrits sobre el qual no solament no en sabem res, sinó que el poc que se’ns ha dit no cobreix ni de bon tros les falses expectatives que s’han anat suscitant entre el professorat interí.

Considerem que la suspensió de la convocatòria d’aquestes places és, simplement, fraudulenta; potser no legalment, però sí moralment. Han estat anunciades des de fa tres anys i són molts els professors interins i substituts que hi tenien dipositades unes expectatives que ara mateix s’han vist frustrades. Molts d’aquests docents han invertit molt de temps i diners, tot planificant l’organització de la seva vida al voltant d’aquesta convocatòria, combinant l’estudi amb les seves tasques docents, extraient el temps del seu lleure i inscrivint-se a cursos d’acadèmies privades fent un gran esforç econòmic. Un temps i uns diners que ara es revelen malaguanyats per un incompliment de l’Administració, sense cap solució de continuïtat que no siguin les vagues promeses que, ho saben molt bé els qui les fan, tampoc compliran.

Som docents que formem part de sindicats docents, i la funció d’un sindicat és defensar aquells a qui representa. Encara hi som a temps, el termini legal per convocar aquestes oposicions i que es puguin dur a terme els mesos de juny/juliol de 2022 encara no ha prescrit. Us convidem a lluitar conjuntament per tal de forçar el Departament a convocar aquestes 4400 places de Secundària que romanen pendents i que aquest procés quedi assegurat i garantit públicament. Ho podem aconseguir i per nosaltres almenys no quedarà.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal