Portal de centre: avançament del calendari escolar4

2197 10/02/2022, 14:01       #Normativa i legislació,

El proper curs 2022-2023 començarà el 5 de setembre per als ensenyaments d’educació d'infantil i primària i el 7 de setembre per a l’ESO, batxillerat i l'FP, tal com el conseller d'Educació ha comunicat als centres escolars i posteriorment ha anunciat amb el president de la Generalitat, en roda de premsa.

L'avançament del calendari no comportarà un increment d'hores lectives. Els canvis que acompanyaran aquesta reorganització de calendari són els següents:

  • ​​Jornada reduïda entre els dies 5 i 30 de setembre els centres d'infantil i primària (de les 9 a les 13 hores). El servei de menjador tindrà el funcionament habitual.
  • Hi haurà un dia més de vacances de Nadal i els centres educatius tindran un dia més de lliure elecció (es passarà de 3 a 4 dies).
  • Avançament d'un mes els nomenaments de la plantilla estructural, al mes de juny, per tal que al juliol ja estiguin nomenats els equips professionals del curs següent per facilitar l'organització del curs vinent.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris (4)

Esteu opinant sobre: Portal de centre: avançament del calendari escolar
0/5 (0)
angel-804 diu...
Sense entrar a valorar la eficacia o no de la decisió, el que es objectivament manifest es que adoptarla sense ni tan sols consultar amb un col·lectiu tan nombros com el del servei educatiu de Catalunya no ho he vist ni en les empreses mes rancies del segle passat. Aquest home ja apuntaba maneres quan era director de centres, nomes l'importa la seva imatge davant de les families i cremarà qualsevol recurs dels que el carrec l'hi otorga per aconseguir-ho.
10 febrer 2022 18.27
merce-7a1 diu...
Un vergonya. Hem d'anar en compte que no ens vulguin encolomar el treballar la primera setmana de juliol per compensar el temps de planificació del curs que ens treuen al setembre. Algú ha pensat que poden fer-ho? O soc molt malpensada?
10 febrer 2022 16.42
ricard-1ff diu...
Els dirigents d'ensenyament són com el rei Mides però al revés, tot el q toquen ho converteixen en....si amb això q heu pensat.
10 febrer 2022 14.28
carlota-d4f diu...
Però com ens la poden colar així amb el nou calendari? No farem res?
Quin engany és aquest? A Europa tenen un altre clima i a més tenen les vacances menys concentrades.
Així ens agraeixen el nostre "sobreesforç" durant la pandèmia.
INDIGNADA!!!
10 febrer 2022 14.17
Pàgina 1 de 1

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal