Foti el camp, Sr. González!0

2935 11/02/2022, 10:40       #Comunicats,

Acompanyat del president de la Generalitat, Sr. Aragonès i García, el conseller d’Educació, Sr. González i Cambray, va anunciar ahir la modificació del calendari escolar. L’inici de les classes tindrà lloc el 5 de setembre, a Primària, i el 7 a Secundària. Una mesura demagògica i populista, de cara a la galeria de les empreses de l’anomenat «lleure» educatiu, que faran el seu agost el mes de setembre, amb la jornada continuada a Primària només durant aquest mes, i que complicarà extraordinàriament l’organització i preparació del curs, especialment a Secundària, per una estricta qüestió de complexitat i manca de temps. A veure quants milers d’estudiants es queden sense plaça d’FP aquest proper curs... Tothom sap que hi ha moltes coses que no es poden deixar enllestides el mes de juliol. Bé, tothom no, el Sr. González potser no ho sap.

Hom podria pensar que aquesta mesura respon als paupèrrims resultats del model d’èxit català, i que per això s’ha decidit a augmentar les hores lectives. Però resulta que a Catalunya hi ha més hores lectives que a la majoria de països de la Unió Europea, això no obstant amb resultats força més satisfactoris que els nostres. Per tant, el problema no és el nombre d’hores de classe, sinó què s’hi fa. Més aviat sembla que s’ha decidit reconvertir els centres d’ensenyament en espais de custòdia d’infants i d’adolescents.

Amb aquesta mesura, el reguitzell de despropòsits acumulats en tan poc temps com porta aquest senyor al càrrec de conseller d’Educació ja és excessiu. Per no parlar de la nocturnitat amb què s’ha anunciat una mesura que hauria d’haver passat prèviament per la Mesa Sectorial de Negociació, cosa que no ha succeït. A la incompetència se li afegeix el menyspreu pel professorat.

No tenim, doncs, res més que dir, llevat d’exigir la seva dimissió, per tant, així com encapçalàvem aquest comunicat, el concloem:

FOTI EL CAMP, SENYOR GONZÁLEZ!


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal