Els nostres drets i deures en cas de vaga2

1598 14/03/2022, 10:26       #Vaga, #Mobilitzacions,

Tenim el dret de vaga reconegut però encara no la reglamentació per desenvolupar-lo, així que s'ha d'aplicar per analogia el Real Decreto-Ley 17/1977, de 4 de març, sobre Relaciones de Trabajo, les diferents sentències del Tribunal Constitucional, les del Tribunal Suprem, la doctrina, i també la normativa específica per a un col·lectiu concret, si escau. En el cas dels docents, aquest esment específic i breu el trobem a les Instruccions d'inici de curs (actualment Documents d'organització i gestió dels centres).

En aquest document plantejarem solucions i resoldrem alguns dubtes que ens heu fet arribar i ho farem en atenció a les fonts esmentades i a la interpretació però sempre remarcant que NO tenim una reglamentació específica en què basar-nos i que en alguns punts concrets, tant la jurisprudència com la doctrina presenten solucions ben diverses.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris (2)

Esteu opinant sobre: Els nostres drets i deures en cas de vaga
0/5 (0)
dan-b59 diu...
Doncs estaria bé treballar per aquesta reglamantació, i per a que aquesta reguli com han de ser els serveis mínims, que haurien de ser nuls, no morirà ningú amb escoles tancades i l'efecte de la nostra vaga queda reduït tal com funciona ara, fins i tot es vulnera el dret dels que fan vaga amb aquests serveis mínims.
23 març 2022 14.38
carla-eed diu...
Interessant i molt ben documentat! Gràcies
14 març 2022 20.20
Pàgina 1 de 1

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal