Valoració dels tres primers dies de la vaga docent0

392 21/03/2022, 17:03       #Mobilitzacions, #Comunicats,

La vaga dels dies 15, 16 i 17 de març ha significat un punt d’inflexió. Amb un seguiment i participació a les manifestacions que no es veien des de feia molts anys, marca un abans i un després. Res no serà igual a partir d’ara, i fóra bo que les autoritats polítiques i educatives del Departament i la Generalitat en prenguessin bona nota, perquè s’hi estan jugant molt.

Després de més de 10 anys de retallades, pèrdua de drets laborals i professionals, de displicència i menysteniment cap als docents, de la pèssima gestió de la pandèmia i d’un avançament irracional del calendari, el Departament s’ha despenjat amb un nou currículum que és tot un despropòsit. El professorat ha dit prou! i ha plantat cara massivament a la frivolitat d’un Departament d’Educació només preocupat per qüestions d’imatge i propaganda, mentre la qualitat educativa es deteriora imparablement amb les polítiques ideades per presumptes experts, ignorants d’allò sobre què pontifiquen.

Sembla que el Departament ha manifestat que s’avé a negociar tots els punts de la vaga. Esperem que ho faci de debò; altrament haurà d’entomar un segon tram de mobilitzacions i vagues –les primeres el 29 i 30 d’aquest mateix mes-, i assumir la seva responsabilitat política en aquest despropòsit. El professorat s’ha mobilitzat i vol respostes, les exigeix, i no s’acontentarà amb eufemismes i tripijocs.

Professors de Secundària (aspepc·sps), vol agrair a tots els docents de Catalunya la seva participació i l’altíssim nivell de responsabilitat i compromís demostrat al llarg d’aquests tres primers dies de vaga. Aquest col·lectiu es mereix molt més que la conselleria que el dirigeix. L’ensenyament es mereix molt més. Els podem aturar!


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal