Implantació aplicatiu ATRI personal docent: gestió de permisos, llicències i reduccions de jornada0

1257 31/03/2022, 11:07       #Normativa i legislació,

Benvolguda,
Benvolgut,

El Departament d'Educació està duent a terme un projecte per facilitar que el personal docent gestioni els permisos, les llicències i les reduccions de jornada des del portal dels empleats d'ATRI, de la mateixa manera que ho fa la resta de personal d'administració i serveis de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta modificació té les implicacions següents:

  • Evolució tecnològica: es deixa enrere el paper, es transformen les plataformes i s'unifica l'ús de les eines corporatives.
  • Canvi en el procediment: la petició quedarà enregistrada des del moment en què la persona interessada la faci. Els directors i les directores de centre i el personal gestor dels serveis territorials tindran un paper actiu en el procediment. El fet d'utilitzar un únic sistema assegura la traçabilitat de la petició des de l'inici fins arribar a consolidar la informació al Registre de personal (SIP), a la vegada que s'eviten les tasques manuals.
  • Adaptació del portal ATRI perquè cobreixi la necessitat del personal docent per a aquest tipus de sol·licituds.
  • Millora en la relació del treballador o treballadora amb l'Administració: mitjançant les eines digitals, s'agilita el procediment i es facilita la incorporació de documents complementaris dins del mateix tràmit.

Durant el mes de desembre es va posar en marxa un pla pilot amb tot el personal docent dels centres educatius dels serveis territorials a la Catalunya Central i a les Terres de l'Ebre. Un cop superada aquesta primera fase amb èxit, s'ha previst estendre'l als centres educatius de tot Catalunya a partir de l'1 d'abril.

A partir d'aquest moment, haureu de gestionar els permisos, les llicències i les reduccions de jornada des del portal ATRI dels empleats, atès que serà l'única via de gestió.

Teniu tota la informació a la intranet - Portal de centre.

En el cas que tingueu qualsevol dubte o incidència, us podeu posar en contacte amb el director o la directora del vostre centre docent, o bé amb el servei de personal docent dels serveis territorials corresponents.

Atentament,
Departament d'Educació

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal