Comunicat unitari vagues maig i juny 20220

635 16/05/2022, 11:26       #Vaga, #Mobilitzacions, #Comunicats,

El personal dels centres educatius hem protagonitzat les mobilitzacions més grans dels darrers trenta anys, una autèntica revolució educativa amb l’objectiu de revertir les retallades que arrosseguem, millorar les nostres condicions laborals i augmentar els recursos necessaris per a la qualitat de l’educació pública en el nostre país (6%del PIB).

Hem aconseguit fer seure a negociar el Departament d’Educació i que comenci a plantejar propostes que eren impensables a l’inici de curs però que continuen essent insuficients ja que deixen una part del col·lectiu a banda i no són un retorn de condicions laborals per a totes les persones treballadores per al curs 2022-23. Les desqualificacions del conseller als docents i les trucades dels últims dies als diferents sindicats amb propostes descafeinades que evidencien que l’objectiu de l’administració és trencar la unitat sindical i mostren la situació de feblesa en que es troba el Departament.

Ara és el moment, companyes i companys, de reprendre els esforços per participar en les mobilitzacions i secundar les vagues amb el suport de tothom. L’abatiment i l’esgotament de l’administració s’està fent palès.

Participa en les assemblees i uneix-te a les mobilitzacions i accions al teu territori!

Secunda les vagues!


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal