Acompanyament (coaching) per a les oposicions a Inspecció (edició 2022-2023)0

645 06/07/2022, 10:10       #Oposicions, #Inspecció, #Formació,

Atès la propera convocatòria de concurs-oposició per a l'accés al cos d'Inspectors d'Educació, i com ha fet des del curs 2019-2020, Professors de Secundària (aspepc·sps) ofereix aquest acompanyament (Coaching) per a persones interessades o que desitgen tenir un coneixement més ampli de la normativa d’educació i la seva aplicació. S’han ofert al llarg d’aquests anys, diverses modalitats en relació a les peticions que els opositors sol·licitaven i s’han tingut en compte els seus suggeriments.

Novetats
Amb la voluntat de millorar el coach i de recollir les propostes dels participants dels tres mòduls anteriorment realitzats, incorporem:
  • Una redefinició dels blocs dissenyats en funció del concurs oposició 2022-2023.
  • Un bloc dedicat exclusivament a les parts temàtiques en modalitat presencial/on line intensiva simultaniejat quinzenalment amb el de casos pràctics per tal de correlacionar els continguts amb la praxi competencial dels exercicis.
  • Un bloc específic de preparació més aprofundit de la part d’exposició oral, i l’adjunció de tècniques d’escriptura i codi d’estil, per a l’elaboració de la part escrita de la prova, i així mateix, per a l’estructuració de l’informe d’inspecció i de l’acta.

Es recomanable seguir els tres blocs amb l’ordre de prelació o simultaneïtat que es presenten, però hi ha l’opció de fer-ne una elecció per blocs al lliure albir de cada persona. En tot cas, es fa una planificació ad hoc perquè es puguin fer tots.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal