Concurs de mèrits: més aclariments i incidències4

3589 22/09/2022, 11:49       #Concurs de mèrits,

Diversos aclariments i incidències:

El professorat de religió ha de rebre puntuació pel temps de serveis prestats al Departament d’Educació per l’apartat 7.1.2 o 7.1.3 en funció de si l'experiència professional és del grup professional equivalent a l’especialitat demanada o d’una altra. Si l’experiència és d'un altre grup professional, en altres centres (concertats-privats, dependents d’altres entitats, ajuntaments, etc...), la puntuació s’atorga pel 7.1.4.

Ara mateix s'ha detectat la incidència de què en alguns d'aquests casos l'aplicació de presentació de sol·licituds no calcula correctament el barem. Els serveis informàtics hi estan treballant i es resoldrà en breu. Un cop resolta, quan les persones interessades tornin a entrar a la sol·licitud hauran de veure el barem calculat correctament. Aleshores ja podran seguir amb la seva tramitació.

Durant el període de presentació de reclamacions a la llista provisional de mèrits tothom qui cregui que no se li computen correctament els serveis podrà presentar reclamació.

Pel que fa a l’experiència en universitats, no s’atorga puntuació per l’apartat 7.1.3 per no tractar-se de centres dependents de l’Administració educativa. La puntuació queda recollida a l’apartat 7.1.4.

Segons ens ha informat la unitat administrativa corresponent a l’aplicació del concurs de mèrits, les sol·licituds del professorat de l'especialitat 611 amb titulació LOE ja es poden seleccionar.

Altres dubtes:

>Si fan la inscripció el dia 3 d’octubre, poden fer el pagament més tard? Sí, podran fer-ho fins al dia 5 d’octubre inclòs, això ho indicarà la carta de pagament.

L'experiència docent en escola bressol de la Generalitat no es pot incloure en el 7.1.3. L’han d’incloure com a experiència docent com a nivell d’educació infantil i hauran d’adjuntar documentació acreditativa. El tribunal ho revisarà.

Persones amb titulació d’arquitectura tècnica no tenen activa l’especialitat 513, que és una especialitat que poden impartir. A l’annex V del Reial decret 276/2007, de 23 de febrer no consta aquesta titulació com a equivalent a efectes de docència per a aquesta especialitat 513- d’Organització i projectes de sistemes energètics. D’acord amb això no poden ingressar per a aquesta especialitat del cos de professors d’ensenyament secundari.

Les persones que tenen matrícula d’honor a l’expedient no la poden fer constar a l’aplicatiu. Poden indicar la puntuació màxima i com han d’adjuntar la certificació es revisarà i es calcularà el barem d’acord amb això a la llista provisional de mèrits.

Mestres del CREDV ONCE no els comptabilitza els anys d'experiència treballats, en canvi les persones que les han substituït sí tenen comptabilitzats els mèrits d'experiència laboral. Hi ha una incidència amb els llocs CREDV. S’hi està treballant per solucionar-la. Si teniu les dades d’una d’aquestes persones ens les podeu fer arribar per a la seva revisió.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris (4)

Esteu opinant sobre: Concurs de mèrits: més aclariments i incidències
0/5 (0)
mdolors-ab3 diu...
Bona tarda, Fa més de 10 dies afectats de la meva especialitat i jo, FILOLOGIA CLÀSSICA, en fer la sol•licitud de concurs de mèrits, vam enviar correus al mail corresponent per incidències perquè no ens comptabilitzava de la mateixa manera l'especialitat en 1a opció i 2a de Llatí i Grec. A Catalunya la nomenclatura dels nostres interinatges és CLA en canvi l'aplicatiu ens compta la meitat a l'especialitat que posem en segona opció, si la canviem, canvia la puntuació no ... Llegir més
22 setembre 2022 18.16
carla-e6b diu...
Hola,
Jo estic igual, també tinc l'especialitat de Clàssiques. Jo si el dia 3 no ens han contestat res, tramitaré la sol·licitud i si cal ja reclamaré a posteriori, prefereixo no jugar-me-la.
23 setembre 2022 08.19
beatriz-577 diu...
Bon día,

Jo us volia fer una pregunta i és que els tres primers anys que jo vaig estar d'interina estava a l'especialitat de Tecnologia administrativa i comercial porquè no existía la especialitat d'Administració d'empreses per la qual cosa no m'han contat aquests anys amb la máxima puntuació. Hi ha alguna manera de que m'ho puguessin canviar?
22 setembre 2022 15.20
j. jorge-a04 diu...
Millor que facis la consulta a https://secundaria.cat/suport
22 setembre 2022 18.01
Pàgina 1 de 1

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal