Concurs de mèrits: el Departament canvia de criteri respecte a la docència universitària1

1610 30/09/2022, 13:16       #Concurs de mèrits,

En anteriors reunions tècniques el Departament havia manifestat que es reconeixeria la docència universitària com a mèrit. Ara ha canviat d'opinió.

Bon dia

En relació amb el què es va comentar a la reunió tècnica del dia 27 de setembre sobre l’experiència docent a les universitats, segons ens ha comunicat la unitat administrativa corresponent, us informo que:

Al·legació d’experiència docent a universitats

Un cop revisada la base 7.1 de la resolució EDU/2563/2022, de 16 d’agost, de convocatòria del concurs de mèrits, s’ha constatat que no és possible tenir en compte els serveis prestats com a personal docent a les universitats, atès que en cap dels seus subapartats queda recollida aquesta possibilitat.

Els subapartats 7.1.1, 7.1.2, 7.1.3 i 7.1.4, recullen allò que determina el Reial decret 276/2007, de 23 de febrer, del reglament per a l’ingrés a la funció pública docent i concretament el què estableix la disposició transitòria cinquena relativa a la convocatòria excepcional d’estabilització de l’ocupació temporal:

7.1.1 Per cada any d'experiència docent en l'especialitat del cos a què opta l'aspirant, en centres públics de titularitat d'una administració educativa 0,700 punts.
7.1.2 Per cada any d'experiència docent en altres especialitats del mateix cos al qual s'opta, en centres públics de titularitat d'una administració educativa: 0,350 punts.
7.1.3 Per cada any d'experiència docent en altres especialitats d'altres cossos diferents del cos a què s'opta, en centres públics de titularitat d'una administració educativa: 0,125 punts.
7.1.4 Per cada any d'experiència docent en especialitats del mateix nivell o etapa educativa que l'impartit pel cos a què opta l'aspirant, en altres centres: 0,100 punts.

D’acord amb això, els serveis prestats no es poden comptabilitzar en els primers tres subapartats, perquè les universitats no són de titularitat l’administració educativa,i perquè la resolució fa referència als centres públics que són els que s’indica al capítol II del Títol IV de la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig d’Educació, i tampoc es poden comptabilitzar per l’apartat 7.1.4 perquè els estudis impartits no es corresponent a cap nivell ni etapa educativa de les impartides pels cossos que es convoquen i que són als que poden optar els aspirants.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris (1)

Esteu opinant sobre: Concurs de mèrits: el Departament canvia de criteri respecte a la docència universitària
0/5 (0)
mariluz-e76 diu...
Estant canviant les regles del joc al "tun tun", i això no està bé
3 octubre 2022 13.19
Pàgina 1 de 1

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal