Concurs de Trasllats 2022-2023: Professors de Secundària (aspepc·sps) presenta recurs contra les vacants provisionals0

2909 21/02/2023, 17:53       #Serveis Jurídics, #Concurs de trasllats,

Els serveis jurídics de Professors de Secundària (aspepc·sps) han presentat recurs de reposició contra la RESOLUCIÓ EDU/55/2023, per la qual es fan públiques les vacants provisionals corresponents al concurs de trasllats als cossos d'ensenyaments secundaris.
Segons la diversa normativa que regula els concursos de trasllats, aquests tenen l’objectiu de proveir les places vacants. A més, el concurs ha de ser el procediment normal de provisió dels llocs vacants, i s’hi han d’oferir si més no els que es produeixin fins al 31 de desembre, amb l’única condició que estiguin previstos en la planificació educativa.
Segons les dades del propi Departament d’Educació hi ha un total de 31.486 llocs de treball vacants, però les resolucions que determinen les places dels diversos cossos docents només ofereixen 11.687 vacants, amb la qual cosa es reserva una majoria de llocs de treball que s’hauran de cobrir de manera provisional, amb l’objectiu de generalitzar els nomenaments a dit per tal que les direccions dels centres puguin col·locar-hi els seus adeptes.
Professors de Secundària (aspepc·sps) continuarà lluitant als tribunals per tal que tots els llocs de treball docents públics es proveeixin amb total respecte als principis d’igualtat, publicitat, mèrit i capacitat.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal