Borsa de treball: bases per a l'actualització i modificació de dades1

1665 04/05/2023, 19:35       #Interins i substituts,

Resolució de la directora general de Professorat i Personal de Centres Públics, per la qual s'estableixen les bases per a l'actualització i modificació de les dades de les persones que integren la borsa de treball de personal interí docent per al curs 2023-2024.
(...)
"Una vegada escollida l'área territorial preferent, es poden demanar, per ordre de preferéncia, municipis (en el cas del Consorci d'Educació de Barcelona districtes), comarques o l'área territorial, sense que sigui necessari completar tot el territori. El fet de sol·licitar, dins els ámbits territorials, l'área territorial sencera, implica demanar tot el territori deis serveis territorials i comporta l'obligatorietat d'acceptar els llocs de treball adjudicats en tot el territori.
Está previst que durant el curs 2023-2024 es produirá una modificació en la forma de prioritzar la selecció per a cada jornada de treball en l'ámbit de cada Servei Territorial.
En el moment en qué l'aplicació informática estigui habilitada per realitzar aquestes modificacions en les preferéncies territorials, s'obrirá un termini de consulta i modificació de dades per tal que les persones que tinguin informats municipis entrin a modificar la seva sol-licitud i escullin prioritáriament una comarca, com a mínim, ordenant prioritáriament tots els municipis d'aquella comarca, districte en cas del Consorci d'Educació de Barcelona; sens perjudici de que puguin escollir altres comarques del mateix Servei Territorial, en les quals també podran escollir municipis, sense l'obligació de inclourels tots. L'anunci d'aquest termini de consulta i modificació de dades es comunicará mitjan9ant la publicació a la página web del Departament"...

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris (1)

Esteu opinant sobre: Borsa de treball: bases per a l'actualització i modificació de dades
3/5 (1)
Full StarFull StarFull StarEmpty StarEmpty Star
paula-34b diu...
Hola, una proposta que podríem fer al departament per poder cobrir més substitucions seria poder posar municipis d’altres serveis territorials. Per exemple , jo estic a Girona però molt aprop d’Osona. Tinc instituts a 20 minuts de casa als quals no puc optar per er substitucions. Crec que hi ha més gent en aquesta situació… seria una opció en comptes d’obligar-nos a posar tota la comarca i arriscar-nos a haver de fer km i km
8 maig 2023 07.56
Pàgina 1 de 1

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube

Qui som i què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal