Oposicions 2023: nomenament dels tribunals5

20767 06/06/2023, 11:56       #Oposicions,

Resolució, de 6 de juny de 2023, de la Direcció General de Professorat i Personal de Centres Públics per la qual es nomenen els tribunals dels processos d’estabilització, mitjançant el sistema selectiu del concurs oposició per a l'ingrés a la funció pública docent, convocat per la Resolució EDU/4037/2022, de 21 de desembre.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris (5)

Esteu opinant sobre: Oposicions 2023: nomenament dels tribunals
0/5 (0)
imma-89 diu...
Jo també me'n vaig adonar ahir, no quadrava res. Només 1 de la llista de voluntaris havia estat acceptada als tribunals; i tenia una R, abans hi havia més aspirants voluntaris.
Ja m'han dit que hi ha hagut un error, suposo que ho modificaran..
O hem de fer alguna reclamació?
7 juny 2023 13.02
margarita-2b9 diu...
Hola! Doncs no sé com actuar però sí que demà a la tarda ja ens han convocat a una reunió per constituir el tribunal i crec que això no l'hauríem de fer sinó està clar que ha passat amb aquest nomenament. Qui t'ha dit que hi ha un error? Aquest matí he enviat un mail al departament perquè em comuniquin realment com funciona aquesta selecció i per què serveix la lletra i número del sorteig públic, ja que entre d'altres casuístiques com la que expliques, tampoc entenc ... Llegir més
7 juny 2023 18.13
imma-89 diu...
Bones,
L'error no ha sortit publicat al Departament; però sí que hi és a algun sindicat ( USTEC)
No sé pas...
Jo crec que s'hauria de posar un reurs. Hi ha enllaç a la resolució que va sortir ahir.
7 juny 2023 18.26
margarita-2b9 diu...
Gràcies Imma! Ara començo a entendre alguna cosa. Si ha estat un error del departament, no seguint el que diu la resolució que regula el nomenament per aquest procés selectiu, trobo que el que hauríen de fer és rectificar ells i no haver de posar recurs nosaltres contra una cosa que no és transparent i l'han feta malament (no entenc molt d'aquest tema, ara m'informaré i si s'ha de fer alguna reclamació, la faré). A més, ara enviaré un altre mail al departament i ... Llegir més
7 juny 2023 19.56
margarita-2b9 diu...
Bona tarda,

No entenc com si es va fer un sorteig en que es començaria a nomenar vocals de tribunals per la lletra K número 6... ha tocat a persones amb cognoms que comencen per A, B, C... Se suposa que per ordre, haurien de ser primer tots els que compleixen requisits i el seu cognom comença per K,després L,... fins a omplir, no? Perquè sinó, quin sentit té fer aquest previ sorteig de lletra i número? Algú em podria aclarir això? Gràcies!
6 juny 2023 20.53
Pàgina 1 de 1

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal