No volem un canvi de venedor, sinó de política!0

1273 12/06/2023, 11:51       #Comunicats,

Professors de Secundària (aspepc·sps) es congratula del cessament d’un dels pitjors consellers d’Educació de la història recent. Tanmateix ens preocupa que aquest relleu sigui només el d’una persona, en comptes d’un canvi de les polítiques educatives.
És clar que el desagradable tarannà personal del Sr. Cambray l’ha fet força impopular, però no ho oblidem: no ha estat la persona, sinó les seves polítiques el que ha fet sortir massivament el professorat al carrer. I ens preocupa que ara se l’acomiadi només perquè la seva impopularitat hagi repercutit negativament en els resultats electorals de la seva formació política a les darreres eleccions municipals.
El problema, per al professorat, no és en Josep González Cambray, sinó les seves nefastes polítiques educatives; les mateixes que d’altra banda, s’estan aplicant des de fa més de deu anys i de les quals ell n’ha estat un simple «implementador». I ens sembla molt inquietant que tot indiqui que si l’han aviat és només perquè no les ha sabudes vendre, no perquè siguin nefastes. No volem màrqueting educatiu, volem polítiques efectives que refacin un sistema educatiu català que s’està esmicolant. Unes polítiques educatives sobre les quals demanem a la nova consellera, Anna Simó, que es defineixi i es pronunciï.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal