Nova mesura de conciliació en relació amb la reducció de jornada per interès particular0

387 02/11/2023, 11:54       #Reducció de jornada,


L’Acord MEPAG de 9/3/2023, aprovat pel Govern el 28/3/2023, estableix una nova mesura de conciliació en relació amb la reducció de jornada per interès particular per cura de fill o filla de 12 a 14 anys.

Pel que fa al personal docent, la reducció de jornada per interès particular ve regulada a la Resolució ENS/1031/2014, de 8 de maig, sobre el procediment de reducció de jornada per al personal funcionari docent. Aquesta resolució estableix entre d’altres que: no es pot sol·licitar fora del termini establert (31 de maig) ni renunciar-hi abans del 31 d’agost, la durada d’aquesta reducció és per a tot el curs, i la seva autorització resta subordinada a les necessitats de servei.

Si es demana una reducció de jornada per interès particular per cura de fill o filla de 12 a 14 anys, la seva autorització no resta supeditada a les necessitats de servei i es pot demanar fora del termini establert i finalitzar quan el fill o filla compleix els 14 anys. Aquesta informació consta al Portal de centre, a l’apartat de reducció de jornada per interès particular.

La reducció de jornada per interès particular és aplicable al personal funcionari de carrera sempre que ocupi un lloc de treball a jornada sencera i també al personal laboral que ocupi una vacant, d’acord amb l’article 47 del VIè Conveni col·lectiu únic d’àmbit de Catalunya del personal laboral de la Generalitat de Catalunya.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal