Modificación del Estatuto Básico del Empleado Público para regular el teletrabajo 0

Lectures (189) 01/10/2020, 13:28  |   |  Etiquetes: #Salut laboral, #BOE,

Real Decreto-ley 29/2020, de 29 de septiembre, de medidas urgentes en materia de teletrabajo en las Administraciones Públicas y de recursos humanos en el Sistema Nacional de Salud para hacer frente a la crisis sanitaria ocasionada por la COVID-19. (...)


Artículo 1. Modificación del texto refundido de la Ley del Estatuto Básico del Empleado Público, aprobado por Real Decreto Legislativo 5/2015, de 30 de octubre.
Se introduce un nuevo artículo 47 bis en el texto refundido de la Ley del Estatuto Básico del Empleado Público, aprobado por Real Decreto Legislativo 5/2015, de 30 de octubre, que queda redactado en los siguientes términos:

Nota sobre la situació del personal de l’Administració de la Generalitat de Catalunya amb menors a càrrec afectats per la COVID-190

Lectures (148) 01/10/2020, 10:27  |  Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública  |  Etiquetes: #Salut laboral,

Amb l'obertura dels centres docents i llars d’infants en la situació actual d’evolució de la pandèmia, s’estan donant casos de COVID-19 entre els infants escolaritzats i, per evitar que la malaltia s’estengui, cal tallar les cadenes de transmissió, essent necessari fer aïllaments i quarantenes per poder controlar aquesta situació. En els casos confirmats, encara que siguin asimptomàtics, els infants han de fer aïllament a casa. Els contactes estrets també han de feraïllament domiciliari, encara que el resultat diagnòstic sigui negatiu (quarantena).

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Modificació sobre la impartició de forma presencial o a distància de diversos crèdits en els ensenyaments professionals a distància0

Lectures (283) 30/09/2020, 09:16  |   |  Etiquetes: #DOGC, #Cicles Formatius,

RESOLUCIÓ EDU/2332/2020, de 21 de setembre, per la qual es modifica l'annex de la Resolució ENS/1435/2015, de 19 de juny, de la impartició de forma presencial o a distància de diversos crèdits en els ensenyaments professionals a distància.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Aclariments per a la gestió de casos covid-19 als centres educatius0

Lectures (1550) 23/09/2020, 20:29  |  Departament d'Educació  |  Etiquetes: #Salut laboral,

A) Amb relació a un cas sospitós
Tal com descriu el "Protocol de gestió de casos als centres educatius", i que està en contínua revisió, un cas sospitós (aquell que té simptomatologia i a qui se li ha demanat una PCR) ha de fer aïllament domiciliari, mentre està a l’espera del resultat de la prova. També han de quedar-se a casa els germans escolars o convivents que treballin en un centre educatiu...

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Augment del nombre de dies de nomenaments telemàtics setmanals0

Lectures (1159) 21/09/2020, 18:28  |  Correu enviat pel Departament  |  Etiquetes: #Interins i substituts,

Bon tarda,
Us avanço que, ateses les circumstàncies actuals, esta previst augmentar el nombre de dies dels nomenaments telemàtics a partir del dia 28 de setembre. Els dies establerts seran els dilluns, dimecres i divendres.
Així mateix, us comunico que es farà seguiment de l’impacte de l’esmentat increment per tal de valorar la possibilitat d’augmentar un dia més, si s’escau.
Finalment, us informo que també, a partir de la data esmentada, el dia del nomenament del procediment de selecció de personal interí docent per part del directors dels centres educatius públics (PDI) passarà a fer-se els dimarts en lloc dels dijous. Salutacions cordials.

Mesures complementàries a les previstes al Pla d’actuació per al curs 2020-2021: Portal de Centre0

Lectures (895) 09/09/2020, 19:21  |   |  Etiquetes: #Salut laboral,

El PROCICAT ha aprovat avui un document de mesures complementàries a les previstes al Pla d’actuació per al curs 2020-2021 per a centres educatius en el marc de la pandèmia. En aquest document s’adapten a la nova evolució de la pandèmia algunes de les mesures ja previstes en el Pla d'actuació i preveu alguna de nova.
A més, s'ha revisat el Protocol de casos covid-19 als centres educatius de 13 d'agost, en què, principalment, s'han introduit els canvis següents:

  • Epidemiologia de la covid-19 en la població infantil i juvenil; dades de la situació de la infecció dels infants i joves a Catalunya.
  • Canvi a la taula de símptomes més freqüents de la covid-19.
  • Ampliació de les definicions.
  • Funcions i tasques del referent covid a l'escola.
  • Realització de PCR als contactes estrets d’un cas positiu, sempre que sigui possible, al mateix centre escolar. Aquest alumnat seguirà assistint a les classes fins que no s’indiqui la quarantena. La comunicació a les famílies es farà a través de la direcció del centre educatiu.

Mesures complementàries a les previstes al Pla d’actuació per al curs 2020-2021

Protocol de casos Covid-19 als centres educatius​

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Propers nomenaments telemàtics: 10 de setembre0

Lectures (2283) 08/09/2020, 18:07  |   |  Etiquetes: #Interins i substituts,

Durant els períodes lectius del curs, els nomenaments telemàtics ordinaris es duen a terme els dimarts i els divendres de cada setmana. També es fa un nomenament telemàtic el dia 10 de setembre.
El dia 10 de setembre, abans de les 10 h, es publica a l'apartat Personal convocat a les adjudicacions, dels webs dels serveis territorials o del Consorci, el número d'ordre del personal convocat.

El dia 10 de setembre, les franges horàries de connexió, per serveis territorials, són les següents:

De 10 a 11.30 h

Consorci d'Educació de Barcelona
Serveis Territorials al Baix Llobregat
Serveis Territorials a Tarragona
Serveis Territorials al Maresme - Vallès Oriental
Serveis Territorials a Girona

De 12 a 13.30 h

Serveis Territorials a Barcelona Comarques
Serveis Territorials a Lleida
Serveis Territorials a Catalunya Central
Serveis Territorials al Vallès Occidental
Serveis Territorials a les Terres de l'Ebre

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Mesures extraordinàries per evitar els brots de la covid-19 als centres educatius de Catalunya: Portal de Centre0

Lectures (1158) 02/09/2020, 18:35  |   |  Etiquetes: #Salut laboral,

La consellera de Salut i el conseller d’Educació han signat les mesures extraordinàries per evitar els brots de la COVID-19 als centres educatius de Catalunya. Aquestes mesures es comuniquen al personal dels centres educatius amb la voluntat que la informació sobre els procediments i la situació de la comunitat escolar, en el marc de la pandèmia per la covid-19, arribi de manera molt directa, perquè el personal dels centres estigui al cas de les mesures, actuacions i decisions que es vagin prenent i que puguin afectar el desenvolupament del curs.

A secundària SEMPRE hauran de dur mascareta.

Consulteu les mesures en els documents següents:
Mesures extraordinàries de Salut per evitar els brots de la COVID-19 a les escoles (PDF)
Altres recomanacions i procediment d'actuació (PDF)

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Oposicions 2020: Indicacions per a l'inici del procés selectiu (Departament)2

Lectures (3659) 01/09/2020, 13:41  |   |  Etiquetes: #Oposicions,

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Departament d'Educació: informe amb relació a les mesures que s’aplicaran per a l’obertura dels centres escolars0

Lectures (2412) 26/08/2020, 11:09  |   |  Etiquetes: #Salut laboral,

Aquest informe té per objecte descriure les mesures que s’aplicaran als centres educatius per a l’inici del curs escolar 2020-2021 complementàries a les previstes en el Pla d’actuació per al curs 2020-2021 per a centres educatius en el marc de la pandèmia (en endavant, Pla d’actuació), que va aprovar el PROCICAT en el mes de juliol.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal