Concurs de mèrits: data prevista publicació noves llistes com a conseqüència de les noves valoracions0

2328 30/05/2023, 17:38       #Concurs de mèrits,

A partir del 14 de juny de 2023, es publicaran les noves llistes, com a conseqüència de la revisió del tribunal de l'apartat 7.1 del barem, amb la nova valoració dels mèrits, per cossos i especialitats, el nou ordre de puntuació i la nova proposta de persones seleccionades.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Concurs de mèrits: llista provisional de seleccionats per les administracions educatives de l'Acord de la Conferència sectorial d'Educació0

1930 29/05/2023, 19:40       #Concurs de mèrits,

Resolución de las adjudicaciones provisionales (publicado en la web el 29 de mayo de 2023).
A efectos informativos, se publica la adjudicación provisional de las plazas de las convocatorias del Concurso de méritos de aquellas administraciones educativas firmantes del Acuerdo de la Conferencia Sectorial de Educación publicado por Resolución de 8 de noviembre de 2022, de la Dirección General de Evaluación y Cooperación Territorial. Estos listados generales se ordenan por Cuerpo, especialidad, turno de ingreso, idioma y puntuación.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Comunicat sobre la mesa sectorial del 26 de maig0

943 29/05/2023, 13:38       #Comunicats,

La mesa sectorial del divendres, 26 de maig, va ser tot el contrari del que hom suposa que ha de ser una mesa de negociació. Després d’un primer torn de paraules, en el qual cada sindicat va posar de manifest la seva posició sobre la proposta del Departament, que era inferior a la que havia presentat el passat mes de gener, el Conseller González Cambray no va ni tan sols entrar en les propostes, sinó que va afegir-hi de bell nou dues condicions sine qua non:

1.- Hauran de signar l’acord tots els sindicats, altrament no hi haurà acord.
2.- Exigència de pau social.

Després d’això, el conseller es va absentar de la Mesa, donant-la per acabada, per tal de reunir-se bilateralment amb el sindicat majoritari, USTEC·STEs, que es va prestar al joc.
La primera exigència és un «Tràgala» que no solament fa impossible qualsevol possibilitat d’acord, sinó que, a més a més, menysprea la nova composició de la Mesa Sectorial sorgida de les passades eleccions sindicals del 14 de març, que no serà efectiva fins el proper mes de setembre.
La segona, l’exigència de pau social, és un xec en blanc que equivaldria a donar per bones totes les seves desastroses polítiques en aspectes que no estan contemplats en aquest acord, com ara el tema dels currículums, les especialitats docents de Secundària, el decret de plantilles, futures retallades...
Quant a l’abandonament de la reunió per a reunir-se amb un sol sindicat, és una mostra de menyspreu cap a la resta d’organitzacions sindicals, que globalment són majoria a la Mesa.
La conclusió que des de Professors de Secundària (aspepc·sps) inferim de tot això és molt clara: el conseller no vol un acord i s’ha enrocat amb un xantatge del tipus «o caixa o faixa» absolutament inadmissible i d’un biaix emocional impropi d’un polític mínimament seriós.
Per tot això, Professors de Secundària demana, un cop més, la dimissió del Sr. González Cambray. Aquest senyor no solament no és la solució, sinó que ell és un dels grans problemes que pateix l’ensenyament públic català.

Resum de la Mesa sectorial de 23 de maig de 2023: calendari, competència digital, concurs de mèrits, fase de pràctiques...0

2226 24/05/2023, 19:13       #Mesa sectorial,

Ordre del dia:
1.- Lectura i aprovació, si s’escau, d'actes.
2. Retorn de les propostes sindicals en l’ordre de calendari escolar curs 2023-2024.
3.- Competència digital.
4.- Coordinadors digitals.
5.- Regulació fase de pràctiques d’anteriors concursos oposició.
6.- Torn obert de paraules.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Portal de centre: modificació del document de Personal Docent sobre el juliol (publicat 24 de maig de 2023)0

2009 24/05/2023, 13:04       #Normativa i legislació,

Redacció per al curs 2023-2024:
"Tot i que, amb caràcter general, el mes de juliol es reserva perquè el professorat pugui fer activitats de formació, la direcció del centre pot requerir la presència de docents els primers dies de juliol, si es produeixen circumstàncies excepcionals que ho facin necessari (sn)".
Document (PDF)

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Un sindicat afebleix la possibilitat de millores laborals pel professorat0

2159 22/05/2023, 17:48       #Mobilitzacions,

Les actuacions unilaterals d’USTEC respecte a la reversió de les retallades, amb una sospitosa connivència amb el conseller i una franca deslleialtat amb la resta de sindicats que formen part de la plataforma sindical unitària obliguen Professors de Secundària (aspepc·sps) a informar de que no participarà en més accions que no tinguin com a objectiu real aconseguir millores substancials pel professorat. Per això suspenem la nostra participació a la concentració prevista per demà 23 de maig.
Cal que el professorat sigui conscient de que dimecres de la setmana passada el Departament, per petició sindical unitària, ja s’havia compromès a retornar a les negociacions, sobre la base de l’últim document que va presentar i que inclou el retorn del primer sexenni als 6 anys, amb reconeixement del deute, l’equiparació salarial dels PTFP que no tenen titulació i la reducció de dues hores lectives pels majors de 55 anys pel curs 2024-25. El Departament també ha parlat de fer algun avenç per assegurar com a mínim l’estabilitat del professorat més gran i s’ha compromès a que si més no els propers dos cursos només es pugui convocar el professorat en casos excepcionals durant els primers dies del mes de juliol.
És el segon cop que USTEC fa aquest tipus de jugada: en l’altra ocasió va suposar la paralització del procés negociador, en aquesta constitueix un afebliment de la posició sindical en el moment en el qual és factible aconseguir algunes millores sabent, no obstant, que la lluita no s’acabarà mentre continuïn les polítiques que desballesten la nostra professió i no s’assoleixin la resta de reivindicacions del professorat.

Resum de la Mesa sectorial de 17 de maig: Borsa de treball, Concurs de mèrits...0

3298 22/05/2023, 10:28       #Mesa sectorial, #Interins i substituts, #Concurs de mèrits,

Ordre del dia
1.- Lectura i aprovació, si s’escau, d'actes.
2.- Resolució xx de xx de 2023, per la qual s'obre convocatòria de concurs públic de mèrits per formar part de la borsa de treball del personal interí docent per prestar serveis en centres dependents del Departament d'Educació.
3.- Modificació de la resolució EDU/2182/2021, de 9 de juliol, per la qual s’aproven les bases reguladores de les convocatòries de concurs públic de mèrits per formar part de la borsa de treball del personal interí docent per prestar serveis en centres dependents del Departament d'Educació.
4.- Resolució de la directora general de Professorat i Personal de Centres Públics, per la qual s’estableixen els criteris per gestionar la borsa de treball de personal docent per al curs 2023-2024.
5.- Torn obert de paraules

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Concurs de mèrits: revisió de la valoració definitiva dels mèrits i proposta de persones seleccionades0

4462 19/05/2023, 18:09       #Concurs de mèrits,

Nova valoració d'algunes persones (19.5.2023)

Resolució que fa públic el contingut dels acords dels tribunals de revisió de les valoracions definitives de les persones proposades com a seleccionades i de revocació de la proposta d’algunes d’elles com a seleccionades en el concurs excepcional de mèrits.
Resolució (PDF).
Només es notifica a les persones que se'ls revoca la condició de ser proposades com a seleccionades per la Resolució publicada el 31 de març 2023.
Pròximament, es publicaran les noves llistes, com a conseqüència de la revisió del tribunal de l'apartat 7.1 del barem, amb la nova valoració dels mèrits, per cossos i especialitats, el nou ordre de puntuació i la nova proposta de persones seleccionades.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Portal de centre: Provisió de llocs de treball docent a proposta de la direcció dels centres (entrevista prèvia) 0

3662 19/05/2023, 09:20       #Decret de plantilles,

Sol·licitud i termini de presentació


Per participar en aquest procediment, la persona interessada ha de fer servir el model de comunicació.
Comunicació del professorat de disponib​ilitat de participar en el procediment​​
Heu d'enviar aquesta comunicació (conjuntament amb el vostre currículum) a l'adreça electrònica del centre al qual opteu. Si opteu a llocs de treball específics amb perfil professional, cal que acrediteu documentalment, mitjançant còpia extreta de l'aplicació Atri, que en compliu el requisit en el moment de fer l'entrevista.
Cal fer una comunicació per cadascun dels centres per als quals manifesteu la vostra disponibilitat (i per cada lloc de treball d'un mateix centre si opteu a més d'un lloc), tenint en compte que, com a màxim, podeu optar a quatre centres.
Termini de presentació: del 19 al 22 de maig de 2023​

Llocs de treball vacants per àrees territorials​

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Webinar «De l’especialitat als àmbits. Aspectes jurídics i no tan jurídics» - Fundació Episteme0

380 18/05/2023, 14:33       #Mobilitzacions, #Formació,

El 18 d’abril va publicar-se en el BOE el Real Decreto de Especialidades que afecta tant a Secundària, com Batxillerat, FP i ensenyaments de règim especial. Aquesta mesura emmarcada en la LOMLOE afecta al programa de “diversificació curricular” que va ensorrant progressivament l’especialitat. Però, què pot fer l’especialista (el professor de Secundària) davant una imposició normativa d’aquesta naturalesa? El pròxim 31 de maig, Fòrum Episteme revisarà els aspectes jurídics i no tan jurídics d’aquest RD.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube

Qui som i què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal