Borsa de Treball. Període de modificació de dades0

Lectures (672) 22/03/2021, 08:43  |   |  Etiquetes: #Interins i substituts,

Període de modificació de dades: del 22 al 29 de març de 2021.
Les persones que han participat en la convocatòria d'accés a la borsa oberta el 27 de juliol de 2020, poden modificar també les dades de la borsa.
Amb motiu de la covid-19, en cas que necessiteu incorporar nova documentació al vostre expedient, la podeu escanejar i enviar per via telemàtica al servei territorial preferent o al Consorci d'Educació de Barcelona a través del registre electrònic (petició genèrica), sense necessitat que sigui compulsada. En aquest cas, haureu d'enviar juntament, la Declaració responsable d'autenticitat de les còpies dels documents complementaris que s'han presentat telemàticament per a l'expedient personal.
Atès que la petició genèrica té un límit de 5 Mb per petició, és possible que hagueu d'adjuntar els fitxers comprimits o bé presentar més d'una petició.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


L’FP Dual que l’administració no respecta0

Lectures (287) 19/03/2021, 12:26  |   |  Etiquetes: #Cicles Formatius,

Professors de Secundària (aspepc·sps) denuncia que l’Administració no respecta l’alumnat d’FP Dual que realitza estada en organismes públics dependents de la pròpia Administració.

Reunió de la Comissió paritària de riscos laborals de 18 de març de 2021: vacunació, EPI's... 1

Lectures (354) 19/03/2021, 10:44  |   |  Etiquetes: #Salut laboral,

Assumptes tractats.

Material de protecció COVID
Les properes trameses aniran centre per centre. Immediatament després de Setmana Santa els centres rebran un primer enviament amb els estocs existents i a mitjans de l’abril les noves compres amb material pel tercer trimestre. Està previst que al maig tots els centres hagin rebut el material necessari pel primer trimestre del curs vinent.
Se seguiran enviant les mascaretes reutilitzables de 20 rentats i de moment no es valora la petició de tota la part sindical d’equipar amb mascaretes FPP2 tot el personal docent i especialment el personal més gran de 55 anys que encara no està vacunat.

Curs telemàtic extraordinari: Emotional Intelligence and Diversity in the Classroom0

Lectures (705) 18/03/2021, 12:12  |   |  Etiquetes: #Formació,

Professors de Secundària (aspepc·sps) ofereix un curs telemàtic de 80 hores de durada reconegut pel Departament d'Ensenyament com a activitat inclosa en el Pla de Formació Permanent del Professorat.
El professorat que superi aquest curs i reuneixi tots els altres requisits especificats a l'annex 1 de la Resolució ENS/1128/2016, pot obtenir el perfil (PE00) Diversitat i Educació especial.

El curs tindrà lloc del dilluns 05/4/2021 al 28/5/2021.

Aquest curs es basa en dos grans eixos que es complementen entre si: la intel·ligència emocional i la diversitat a l'aula. Es donen estratègies als docents per tal de posar en pràctica l'educació emocional per atendre les necessitats individuals dels alumnes i millorar així l'aprenentatge. A més, tots els continguts presentats i les interaccions seran en anglès, la qual cosa és un valor afegit a la formació rebuda i permet als docents millorar les seves competències en aquest idioma i conèixer de primera mà les teories i idees al voltant dels temes del curs.

Inici matriculacions: 19 de març.
Data límit de matriculació: Pagament amb targeta de crèdit fins el 2 d'abril.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Comunicat Intersindical en defensa de la Formació Professional Inicial de Catalunya0

Lectures (323) 17/03/2021, 19:50  |  Professors de Secundària (aspepc·sps), USTEC, CSC, CGT  |  Etiquetes: #Comunicats, #Cicles Formatius,

En breu farà 6 anys de la publicació de la Llei 10/2015, de 19 de juny, de formació i qualificacions professionals. Possiblement, la llei amb més repercussions negatives sobre el sistema públic educatiu català. La llei catalana de l’FP és filla de la Llei d’Educació de Catalunya, de la qual hereta els seus principis neoliberals, és a dir, primacia d’allò privat sobre allò públic, externalització, ingerència del mercat sobre la governança del sistema educatiu, la competitivitat com a màxima general de tots els aprenentatges i el lliurament sistemàtic dels estudis i dels estudiants a l’empresa. D’aquesta manera, els ensenyaments polivalents per a tota una vida professional deixen pas a uns aprenentatges concrets destinats a satisfer les necessitats puntuals d’una empresa. Un pas més ha sigut l’aprovació dels estatuts de de l’Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya aquest febrer i la implantació, via orientacions, de la reforma curricular sense modificació del currículum oficial vigent.

Tenim algunes preguntes...1

Lectures (628) 17/03/2021, 10:10  |  Professors de Secundària (aspepc·sps)  |  Etiquetes: #Salut laboral,

La suspensió temporal i cautelar de la vacunació amb AstraZeneca deu estar amb, tota seguretat, justificada. Tanmateix, tot tenint en compte que aquesta era la vacuna que s’estava aplicant al col·lectiu docent, i atesa la incertesa que ara mateix s’obre entre el personat degut a aquest aturament de la campanya, s’imposen algunes preguntes:

Nota de premsa: Suspensió temporal i cautelar de la vacunació amb AstraZeneca0

Lectures (368) 16/03/2021, 13:07  |  Departament d'Educació  |  Etiquetes: #Salut laboral,

Se suspèn de forma cautelar i temporal la vacunació amb AstraZeneca.
La cancel·lació es porta a terme seguint les recomanacions del Ministeri de Sanitat i d'acord amb les decisions preses en el Consell Interterritorial de Salut.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Qui treballa es queda. Fixesa ja ! No a l’abús de temporalitat6

Lectures (1440) 15/03/2021, 09:30  |  Professors de Secundària (aspepc·sps), USTEC, CSC, CGT  |  Etiquetes: #Mobilitzacions, #Interins i substituts,

El proper divendres farà un any de la sentència del TJUE 19 Març 2020, sentència que obliga a l´Estat espanyol a incorporar dintre del seu ordenament jurídic la sanció a l’abús de temporalitat per frau de llei. La temporalitat a l’administració educativa catalana és un mal endèmic que en els darrers anys ha anat incrementant-se tot i l’execució de les diferents ofertes públiques d’ocupació.

Plazas para la realización de cursos en línea para profesorado de Formación Profesional0

Lectures (832) 15/03/2021, 07:37  |   |  Etiquetes: #Formació, #Cicles Formatius, #BOE,

Resolución de 8 de marzo de 2021, de la Secretaría General de Formación Profesional, por la que se conceden plazas para la realización de cursos en línea para la formación del profesorado que imparte enseñanzas de Formación Profesional.
(...) 5.3 Plazo de presentación. Desde el día 15 de marzo de 2021 hasta el día 23 de marzo de 2021.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Borsa de treball: llista de persones admeses i excloses0

Lectures (988) 10/03/2021, 11:13  |   |  Etiquetes: #Interins i substituts,

Es poden presentar reclamacions del 10 al 19 de març de 2021, ambdós inclosos.
Accés a l'aplicatiu de consulta

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal