Condemna per un acte de violència de les bandes de llatins0

Lectures (450) 19/01/2005, 09:16  |  Avui.-J.-Panyella  |  Etiquetes: #Salut laboral,

La secció vuitena de l'Audiència de Barcelona ha condemnat a set anys i mig de presó Edgar Lelys Gil i Rafael Elías Sánchez per apunyalar greument un jove al Parc del Clot el 21 d'abril del 2003. A la sentència se'ls considera culpables d'un delicte d'intent d'homicidi amb l'agreujant d'abús de superioritat.

CiU critica que Educació informés tard i malament d'una resolució del TSJC0

Lectures (471) 19/01/2005, 09:02  |  El-Punt.-MARCEL-BARRERA

Convergència i Unió (CiU) creu que Educació ha actuat amb «poca transparència i poc respecte a les normes» en informar tard i malament d'una interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que suspenia de manera cautelar tres apartats de tres articles del decret de matriculació.

Els mestres rebran formació per atendre la diversitat d'alumnat0

Lectures (833) 18/01/2005, 09:00  |  Avui.-Carol-Biosca

Impuls al canvi dels mètodes d'ensenyament per millorar la lectura, l'escriptura, la resolució de problemes i el coneixement de l'anglès.

La gestió dels concerts0

Lectures (459) 18/01/2005, 08:54  |  El-Punt.-BETTINA-SALA-SALLA/Girona

Darrerament han aparegut informacions, pel que sembla filtrades interessadament per la Conselleria d'Ensenyament de la Generalitat, que critiquen la gestió dels concerts educatius que va fer l'anterior govern de CiU, als quals es va dedicar el 24% del pressupost d'educació, i tornant a recordar les famoses trampes de què va parlar Pujol.

Cursos per prevenir els trastorns psicològics dels professors0

Lectures (585) 18/01/2005, 08:45  |  El-Punt.-MARCEL-BARRERA  |  Etiquetes: #Salut laboral,

Refer els estats d'ànim dels professors, resoldre els trastorns psicològics i organitzar cursos de prevenció de l'estrès. El Departament d'Educació ha decidit fer cas a les demandes històriques dels docents i incloure, en el nou pla de formació permanent 2005-2010 que ahir va presentar la consellera Marta Cid, un capítol específic per intentar prevenir les malalties psicològiques.

Un mar de mediocridad0

Lectures (1218) 17/01/2005, 10:11  |  La-Vanguardia.-XAVIER-SALA-I-MARTÍN  |  Etiquetes: #LOGSE,

Tres, dos, uno... Empieza la última prueba de estas olimpiadas: ¡el maratón! Los corredores ponen en marcha sus cronómetros de muñeca y empiezan a mover lentamente las piernas en dirección al estadio olímpico. Súbitamente, el representante español (parece que lleva boina) sale disparado, corriendo como si estuviera loco, y deja muy atrás a todos sus adversarios. A los 100 metros cae al suelo, destrozado y exhausto, y abandona la prueba. Se abraza jubiloso a su mánager porque, aunque no ha ganado la carrera, ha conseguido el objetivo para el que se entrenó durante cuatro años: ¡salir por la tele liderando el pelotón a los 100 metros!

UDC amenaza con plantarse0

Lectures (455) 17/01/2005, 10:02  |  La-Vanguardia.-

Unió Democràtica de Catalunya (UDC) amenaza con plantarse si el nuevo Estatut acoge las reformas que pretenden cambiar el actual modelo de sociedad, en particular las que se refieren al modelo educativo, como pretenden, a su juicio, los partidos que respaldan al Govern.

Protocol contra la violència i les drogues als instituts0

Lectures (855) 17/01/2005, 09:52  |  Avui.-Marta-Ciércoles/Barcelona  |  Etiquetes: #Salut laboral,

Fenòmens com el consum de cànnabis o els episodis de violència a l'entorn dels instituts d'ensenyament secundari (IES) s'han aguditzat en els últims anys arran de la confluència de molts factors, entre els quals la implantació de la reforma educativa o els canvis demogràfics i de models familiars i socials. Davant d'aquests nous problemes, que sovint alteren el dia a dia dels IES i del seu entorn, l'Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa aquest curs els anomenats circuits de coordinació amb els districtes.

De l'aula al Parlament0

Lectures (482) 17/01/2005, 09:39  |  El-Punt.-

Dins del col·lectiu de professors que han abandonat temporalment la tasca docent destaquen els que trien canviar l'aula pel Parlament, els ajuntaments o el Congrés.

La Generalitat insiste en situar la religión fuera del ámbito escolar0

Lectures (506) 16/01/2005, 21:51  |  Europa-Press.-  |  Etiquetes: #LOE,

La consellera de Educación de la Generalitat, Marta Cid (ERC), insistió en situar la religión fuera del ámbito escolar. "La escuela pública debe ser laica", afirmó, en contraposición de CiU y PP, quienes se opusieron a que el nuevo Estatut establezca la laicidad de la escuela pública.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube

Canals RSS

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal