Comunicat conjunt d'USTEC-STEs, ASPEPC·SPS i FETE-UGT0

Lectures (494) 31/10/2007, 09:21  | 

Els sindicats USTEC·STEs, ASPEPC·SPS i FETE-UGT a la mesa sectorial del dia 24 d’octubre, hem rebutjat entrar a negociar el projecte de Decret sobre “les condicions sota les quals en els centres públics del Departament d’Educació es poden establir requisits addicionals de titulació i capacitació professional per ocupar determinats llocs de treball de les plantilles docents”, que el Departament ha presentat, i n’hem demanat la retirada.

El Projecte de Decret d'ordenació de l'ESO0

Lectures (637) 18/06/2007, 09:42  |   |  Etiquetes: #LOE,

El Departament accepta part de les al·legacions d'ASPEPC·SPS contra el Projecte de Decret d'ordenació de l'ESO però subsisteixen aspectes contraris a la legalitat.

ASPEPC·SPS impugna el Decret de Selecció de Directors0

Lectures (723) 17/06/2007, 21:01  |   |  Etiquetes: #LOE,

Amb data 11 de maig de 2007, ASPEPC·SPS va interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya contra el Decret del Departament d’Educació 56/2007, de 13 de març, pel qual es regula la selecció del director o directora i el nomenament i el cessament dels òrgans unipersonals de govern i de coordinació dels centres docents públics.

SECUNDÀRIA EXPRÉS. Destinacions provisionals curs 2007-20080

Lectures (792) 24/05/2007, 11:47  |   |  Etiquetes: #Publicacions,

Full informatiu de la Federació ASPEPC·SPS sobre les destinacions provisionals d'estiu.

Alerta SMS: Destinacions provisionals d'estiu 0

Lectures (2590) 16/05/2007, 08:28  | 

La Federació de Secundària ASPEPC·SPS posa a disposició de tot el professorat un nou servei gratuït d'alertes per SMS.

Modificacions en la gestió de la borsa d'interins i substituts 0

Lectures (2193) 27/04/2007, 11:37  |  Comissió Tècnica i Mesa Sectorial (18 i 23 d'abril)  |  Etiquetes: #Interins i substituts,

A la Comissió Tècnica del dia 18 d'abril i la Mesa Sectorial del dia 23, dedicades a la negociació de la "Proposta de resolució per la qual s'aproven instruccions relatives a la gestió de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent per al curs 2007-2008" el Departament, amb l'oposició frontal d'ASPEPC·SPS, ha deixat palesa la seva voluntat de modificar les condicions de treball dels interins i substituts tot ampliant el marc geogràfic de desplaçament per formar part de la borsa i rebre nomenaments.

Triennis Interins -model de reclamació-0

Lectures (1624) 26/04/2007, 11:45  |   |  Etiquetes: #Interins i substituts,

Segons la Llei 7/2007 de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic publicada al BOE, als funcionaris interins se'ls reconeixeran, amb efectes retributius, els triennis corresponents als serveis prestats abans de l'entrada en vigor d’aquest Estatut.

El cas de l'IES Les Termes (Sabadell): Rèplica del Director 0

Lectures (1079) 26/04/2007, 09:50  | 

Benvolguts i benvolgudes, sorprén que un sindicat publiqui una informació sense contrastar-la. Enguany hi ha tres persones del Claustre autoritzades per a corregir PAU. Per cert, és clar que un director ha de prendre decisions, justament pensant en l'interès general del Centre que dirigeix, per damunt d'interessos personals de certs professionals que mantenen actituds passives, àdhuc negatives per a la dinàmica del Centre.

ASPEPC·SPS a la Mesa Sectorial: COMENCEM A PARLAR DE LA SECUNDÀRIA0

Lectures (696) 25/04/2007, 10:26  |   |  Etiquetes: #Autoritat pública,

El pacte per a la pretesa millora de la secundària, que en el seu moment van signar USTEC-STEs, CCOO i FETE-UGT, entre els corol·laris del qual hi ha perles com ara la petició que els mestres puguin impartir batxillerat i segon cicle d'ESO o els plans de millora "aprovats x diners", ha quedat ferit de mort. Potser els condiments amb què es va amanir s'han tornat agres amb l'entrada d'ASPEPC·SPS a l'escena sindical. Sigui com sigui, els mateixos sindicats que el van signar amb el Departament ara demanen un replantejament de molts dels temes que se suposava que havien quedat tancats i "pactats", en un clar exemple d'allò que es coneix popularment amb la dita de "piròmans posats a bombers". És el primer pas per liquidar un pacte nefast per al professorat de secundària. ASPEPC·SPS ha decidit signar una Proposta sindical conjunta per tal d'accelerar aquesta liquidació.

El cas de l'IES Les Termes (Sabadell)0

Lectures (1298) 24/04/2007, 19:32  |  ASPEPC·SPS  |  Etiquetes: #LOCE,

El director de l'IES "Les Termes", de Sabadell, ha decidit que cap professor del "seu" institut no podrà exercir com a corrector de les PAU aquest any. El Sr. Director ha emès un informe a l'0ficina d'Organització de les Proves d'Accés a la Universitat, depenent del Consell Interuniversitari de Catalunya, desaconsellant-ne la inclusió. Sembla ser que l'argumentació es fonamenta en una lacònica apel·lació a les necessitats del centre. Conseqüentment, els professors de l'IES les Termes no podran corregir Selectivitat aquest any.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube

Canals RSS

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal