Nota de premsa del Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps): Supressió dels exàmens de setembre sota dubte0

Lectures (702) 12/11/2018, 07:57  |   |  Etiquetes: #Comunicats,

El Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) veu amb suma preocupació que el Departament d’Ensenyament suprimeixi les proves de setembre. El conseller Bargalló afirma que la desaparició de les proves de setembre a l’ESO és perquè ja no cal avaluar coneixements memoritzats, sinó habilitats, aptituds i treballs en grup. És a dir, no s’avaluaran els coneixements de l’estudiant sinó les seves habilitats en les ara anomenades competències. Per tant el Departament està animant a rebaixar l’exigència i a aprovar a més alumnes.

Ensenyament elimina les proves de recuperació de setembre a l'ESO, d'acord amb el nou model d'avaluació0

Lectures (567) 09/11/2018, 11:19  |   |  Etiquetes: #Normativa i legislació,

El conseller Bargalló ha explicat que “la desaparició de les proves de setembre a l’ESO és una conseqüència lògica de l’ordre d’avaluació. Ara no avaluem la memòria, sinó habilitats, aptituds, coneixements i treball del grup classe, per això no té cap lògica d’existència”.

Més informació


facebook twitter google plus enllaçar comentar


Vaga 29N: Recull de premsa0

Lectures (461) 04/11/2018, 20:05  |   |  Etiquetes: #Vaga, #Mobilitzacions, #18i24,

La vaga del 29 de novembre a l'Ensenyament Públic convocada per Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps), USTEC i CGT als mitjans.

El Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) a la Comissió d'educació del Parlament de catalunya0

Lectures (41) 26/10/2018, 10:44  | 

[vídeo] Sindicat Professors de Secundària defensa la jornada intensiva a la secundària a TV31

Lectures (959) 07/09/2018, 20:55  |  TV3. Els matins  |  Etiquetes: #Jornada intensiva,

Àlex Ferré, especialista en Neurofisiologia Clínica i Medicina del Son de l'Hospital Vall d'Hebron; Xavier Massó, secretari general del Sindicat Professors de Secundària, i Fabian Mohedano, promotor de la Reforma Horària, han vingut a parlar sobre quin és el millor horari per a l'aprenentatge dels alumnes.

Més informació


facebook twitter google plus enllaçar comentar


El Sindicat Professors de Secundària defensa la jornada intensiva a la secundària a TV30

Lectures (79) 07/09/2018, 17:57  |   |  Etiquetes: #Mobilitzacions, #Jornada intensiva,

El Gobierno planea revertir los principales recortes educativos del PP0

Lectures (560) 31/07/2018, 11:43  |  El País

Un anteproyecto de ley derogará el aumento del ratio de alumnos y de horas lectivas de los profesores, y acelerará las sustituciones de los docentes

Més informació


facebook twitter google plus enllaçar comentar


Inger Enkvist: 'La nueva pedagogía es un error. Parece que se va a la escuela a hacer actividades, no a trabajar y estudiar'0

Lectures (470) 24/07/2018, 12:59  |  El País  |  Etiquetes: #LOMCE, #LOGSE, #LOE, #LOCE, #LEC,

Lleva más de cuatro décadas dando lecciones, tanto en el ámbito universitario como el del instituto. Una experiencia que ha servido de espoleta para sus investigaciones sobre el arte de enseñar. Esta catedrática emérita de español en Suecia aborrece la llamada “nueva pedagogía”, que otorga más iniciativa a los alumnos en el aula, y defiende una enseñanza más tradicional. La tarea principal de la escuela debe ser, según ella, dar una base intelectual a los ciudadanos.

Més informació


facebook twitter google plus enllaçar comentar


I en diuen qualitat de l’ensenyament?0

Lectures (817) 21/06/2018, 09:47  |  Xavier Massó i Aguadé. Secretari General del Sindicat Professors de Secundària (  |  Etiquetes: #Opinió, #Mobilitzacions, #Interins i substituts,

Diari de Girona (12/06).
El Departament d’Ensenyament ha disposat la reserva en exclusiva de places als instituts de Secundària per a mestres de Primària funcionaris de carrera. Per a justificar aquesta mesura, s’addueix l’eventual manca de personal substitut de Secundària per a cobrir les baixes previsibles al llarg del curs 2018/19 en les especialitats de Matemàtiques, Català i Castellà.

El Supremo considera ilegal despedir en verano a los docentes interinos que trabajan todo el curso0

Lectures (287) 13/06/2018, 17:30  |  El País (13/06)  |  Etiquetes: #Interins i substituts,

El Tribunal Supremo considera ilegal que los profesores interinos que son contratados en septiembre para ejercer durante todo el curso escolar sean cesados el 30 de junio y no se les pague los meses de julio y agosto. Según el alto tribunal, esta práctica habitual vulnera el principio de no discriminación recogida en un acuerdo marco de la UE sobre el trabajo de duración determinada. La decisión del Supremo no solo abre la puerta a que se regularice la situación de los interinos de cualquier comunidad autónoma que estén en esta situación en centros públicos, sino también en concertados y privados, ya que el alto tribunal advierte que el acuerdo europeo no establece distinción entre el carácter público o privado del empleador.

Més informació


facebook twitter google plus enllaçar comentar


Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Google+ Youtube SPES Fòrum per al progrés Ensenyament

Canals RSS

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal