Sindicat de professors, sobre les proves PISA a Catalunya: "Estem en un sistema educatiu col·lapsat"0

72 08/12/2023, 15:06       #Mobilitzacions, #LOMLOE, #LEC, #Decret de plantilles,

Els mals resultats de Catalunya a les proves PISA han provocat una gran controvèrsia a l'opinió pública. El debat sobre les causes d'aquesta davallada està obert i Xavier Massó, secretari general del sindicat majoritari de l'educació secundària a Catalunya, el sindicat Professors de Secundària (ASPEPC-SPS), les ha analitzat a El món a RAC1.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Oposicions 2023: Llista definitiva de seleccionats0

959 05/12/2023, 10:10       #Oposicions,

Un cop estimades o desestimades les reclamacions, cada comissió de selecció publica la llista definitiva de persones seleccionades.

Accés a la consulta (Espai personal).

Contra la llista definitiva de persones seleccionades publicada per la comissió de selecció el 5 de desembre de 2023, pots interposar recurs d'alçada davant la persona titular de la Direcció General de Professorat i Personal de Centres Públics, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà d'aquesta publicació.

Amb la publicació de les llistes es considera feta la notificació a les persones interessades a tots els efectes.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Nomenaments telemàtics 2023-2024: darrers convocats i places adjudicades per especialitat i servei territorial0

21823 04/12/2023, 12:56       #Interins i substituts,

04/12 67.1%*

Adjudicacions per especialitat, número d'ordre, centres adjudicats, llistats per especialitat, gràfics...

(*) Places sense adjudicar.

Millorem les nostres condicions laborals. No és qüestió de pressupost, és qüestió de voluntat!0

656 04/12/2023, 09:38       #Mobilitzacions, #Mesa sectorial,

Els sindicats d'educació pública exigim una millora de les nostres condicions laborals. Per això hem forçat la convocatòria d’una mesa de negociació amb la consellera Anna Simó per aconseguir, com a mínim, revertir les retallades pendents: 2h lectives majors de 55 anys, estadis a 6 anys amb reconeixement del deute i equiparació salarial de tot el personal docent d'FP.

Concurs de trasllats 2022-2023: publicació al DOGC de la resolució definitiva0

674 30/11/2023, 10:33       #DOGC, #Concurs de trasllats,

RESOLUCIÓ EDU/3999/2023, de 24 de novembre, per la qual es resol el concurs de trasllats convocat per la Resolució EDU/3085/2022, d'11 d'octubre, adreçat al personal funcionari de carrera i en pràctiques per proveir llocs de treball vacants a la Inspecció d'Educació, i llocs de treball vacants corresponents als cossos docents d'ensenyaments secundaris i de règim especial als instituts, instituts escola, a les escoles oficials d'idiomes i a les escoles d'art i superiors de disseny.

També, publicació de la RESOLUCIÓ EDU/4000/2023, de 24 de novembre, per la qual es resol el concurs de trasllats convocat per la Resolució EDU/3086/2022, d'11 d'octubre, adreçat al personal funcionari de carrera i en pràctiques del cos de mestres per proveir llocs de treball vacants en escoles i instituts escola i als dos primers cursos de l'ESO en instituts i instituts escola.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


La MT d’adults: els monòlegs interromputs del Departament0

467 29/11/2023, 17:29       #Comunicats,

El dia 8 de novembre, després de quatre anys de no convocar cap Mesa Tècnica d’adults (MT), el Departament en va convocar una.

L’última MT va ser al 2019 i l’Administració va manifestar que “hi havia una gran voluntat de fer un extens replantejament de la formació de les persones adultes” i que “al mes de novembre es volia tenir enllestida una planificació estratègica de les línies d’educació al llarg de la vida” i que “des del mes d’octubre estaven funcionant uns grups de treball amb les direccions del centres”.

Ja llavors, els sindicats vam exposar que aquesta declaració d’intencions ja s’havia fet el curs 16-17 i que va quedar en res. I el millor de tot és que es va proposar el termini d’un mes per a la següent reunió!

Ara, al 2023 el Departament convoca una MT per a informar del seu gran interès per l’educació d’adults, de la necessitat de redactar una nova llei d'adults i definir bé la provisió de places a les adjudicacions provisionals d’estiu perquè no està funcionant –especialment en el cas dels docents de COMPETIC–, de la situació dels CFA en centres penitenciaris, de l’orientació a adults, del currículum nou que s’està confeccionant per al GESO…

Oposicions 2023: Llista provisional de seleccionats0

2401 29/11/2023, 10:03       #Oposicions,


El 29 de novembre de 2023 cada comissió de selecció publica la llista provisional de persones seleccionades a l'Espai personal i al tauler d'anuncis de la seu.

Les reclamacions es poden presentar el 30 de novembre i l'1 de desembre de 2023 a través de l'Espai personal. En finalitzar el termini, les reclamacions es consideren presentades davant la comissió de selecció.

Un cop estimades o desestimades les reclamacions, cada comissió de selecció publica la llista definitiva de persones seleccionades.

Contra la llista definitiva de persones seleccionades publicada per la comissió de selecció, pots interposar recurs d'alçada davant la persona titular de la Direcció General de Professorat i Personal de Centres Públics, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà d'aquesta publicació.

Amb la publicació de les llistes es considera feta la notificació a les persones interessades a tots els efectes.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Comunicat sindical unitari: Els sindicats d'educació es reuneixen amb els grups parlamentaris i traslladen la necessitat de tancar la carpeta de les retallades0

738 28/11/2023, 13:00       #Mobilitzacions, #Comunicats,

Les darreres setmanes, els sindicats amb representació a les juntes de personal del personal docent han realitzat una ronda de reunions amb diversos grups parlamentaris. En concret, amb PSC, CUP, ERC, Junts i Comuns, en aquest ordre.

A les reunions, els sindicats han expressat el malestar per la congelació de la negociació del retorn de les retallades (pendents des de fa més d'una dècada) després del canvi en la conselleria (el cessament del conseller, Josep González Cambray, i l’entrada de la nova consellera, Anna Simó); així com la necessitat que en la negociació del nou pressupost se situï com a línia vermella el retorn de les condicions laborals perdudes a l’educació.

La part social ha recordat als grups el mandat aprovat aquest juliol de 2023 al ple del Parlament de Catalunya a favor de les reivindicacions laborals dels treballadors i treballadores de l'educació. També ha exigit coherència amb aquest posicionament, ja sigui incloent una partida al nou pressupost o amb una ampliació de crèdit en cas de pròrroga pressupostària. En els dos casos és qüestió de voluntat política, com s’ha demostrat amb el recent acord per destinar 320 milions d’euros anuals a la millora de condicions laborals del personal de l’Institut Català de la Salut.

Convocatòria extraordinària proves certificats EOI: Llista provisional d'admesos i exclosos 0

384 28/11/2023, 11:31       #Formació,

Per fer la consulta cal saber:

    - el número del document d'identificació amb el qual es va fer la inscripció a les proves (DNI, passaport o NIE) i
    - el codi de la sol·licitud que hi ha en el resguard de la inscripció (també el vau rebre per correu electrònic)

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Oposicions 2023: Valoració definitiva dels mèrits0

1229 28/11/2023, 09:09       #Oposicions,

Un cop resoltes les reclamacions, ja es pot consultar a l'Espai personal la valoració definitiva dels mèrits.

Contra la valoració definitiva dels mèrits es pot interposar recurs d'alçada davant la persona titular de la Direcció General de Professorat i Personal de Centres Públics, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal