Un exemple curiós:

En el seu moment, es va negociar a la Mesa General de Funció Pública catalana l'emissió de "tiquets restaurant" per als funcionaris públics catalans. Els funcionaris docents en van quedar exclosos i cap sindicat docent va dir res.

Encara més curiós:

En fixar el nombre de representants-delegats, i les corresponents hores-delegat que corresponen de llicència sindical, a la Mesa General de Funció Pública catalana, es va seguir un curiós criteri d'assignació segons la inversalitat proporcional: la sanitat pública catalana, amb la meitat de personal que ensenyament, té el doble de delegats i el corresponent doble d'hores de llicència sindical per aquests delegats. Ignorem què van argumentar els sindicats representats dels docents en aquella ocasió.

Sospites estranyes:

Mentre que s'està reduint el nombre de tardes que treballen la resta de funcionaris -reduït avui a la pràctica en una- i es promouen els horaris flexibles i les "bufandes" per "estimular la productivitat", els funcionaris docents de secundària em passat de treballar una o dues tardes fins a quatre en molts casos, s'està parlant de 30 hores de permanència al centre i les nostres úniques "bufandes" nostres són només els articles de roba que ens serveixen per tapar-nos el nas quan la calefacció de l'institut no funciona perquè és massa d'hora i el conserge no pot entrar a treballar -així s'ha decidit a funció pública- una hora abans per posar la calaefacció.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal